У Києві пройде “Кінокухня” – фестиваль про те, як готується кіно

4 Жовтня 2015 16:24

193

10-11 жовтня в Києві пройде перший фестиваль про те, як створюється кіно – “Кінокухня”.

Протягом двох днів на одному майданчику зберуться професіонали кіно-і теле-індустрії разом з глядачами. Любителі кіно дізнаються, як створюються їхні улюблені фільми, програми, серіали і навіть мультики.

На території фестивалю можна буде побачити знайомі декорації наживо. Взяти участь у зйомках короткометражного фільму. Зайти в гості на знімальний майданчик відомих телепередач. Пройти кастинги ТБ проектів і майбутніх фільмів. Завести корисні знайомства і послухати майстер-класи кращих в індустрії кіно і ТБ. Спробувати коктейлі та страви з фільмів, подивитися шоу каскадерів, спробувати на собі справжній кіношний грим!

Для найменших відвідувачів окрема програма, де підростаюче покоління зніме своє перше кіно, створить перший мультфільм, прочитає перші новини в студії новин Kids News.

Кожен гість пройде по червоній доріжці. На території працюватиме кілька кінотеатрів. А ввечері в суботу глядачі зможуть побувати на концерті, який одночасно буде знімальним майданчиком.

Вхід: 80 гривень, працює також професійна акредитація на 2 дні – 200 гривень, і спеціальна пропозиція для студентів-кінематографістів – 100 гривень.

Територія: Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1а.