Киян запрошують на благодійну культурно-патріотичну акцію “Допоможи пораненому!”

7 листопадаа 2015 09:06

27

За підтримки Міністерства культури України та Посольства Грузії в Україні

Заради миру на Землі, заради тих, хто виборює мир і спокій для нашої країни 8 листопада 2014 року в Центральному Будинку Офіцерів (вул.Грушевського, 30/1) о 18:00 відбудеться благодійна культурно-патріотична акція «Допоможи пораненому!» – організатор Всеукраїнський Благодійний Фонд «Соціальне Партнерство».

У фойє Центрального Будинку Офіцерів буде розміщена виставка робіт дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-сиріт і майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Всі представлені роботи можна буде не тільки оглянути, а й придбати. Кошти, що будуть зібрані підуть на закупівлю медикаментів для лікування поранених в зоні АТО бійців. Підтримати наших бійців й допомогти пораненим виявили бажання кращі фольклорні колективи та зірки естради України та Грузії. У програмі концерту: Заслужений ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Антонюка, Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня», ансамбль грузинських народних танців «Іберіелі», Анжеліка Рудницька, Шмагі Тагіашвілі, Соня Злотник, Народний артист України Володимир Талашко, Народна артистка України Ірина Білик та інші.

Поєднання двох братніх культур – заради допомоги пораненим бійцям.

Всі артисти виступають безкоштовно!

Серед запрошених на благодійну акцію: Міністр культури України Євген Нищук, Посол Грузії в Україні Михеїл Уклеба, а також представники культури, спорту та громадськості: Олександр та Ольга Злотник, Оксана Білозір, Тимофій Нагорний, Ірена Кільчицька, Володимир Вірчис, Інна Силантьєва, Вікторія Чекурда, Олег Пінчук, Дмитро Оскін, Влада Литовченко та інші.

Вхід на акцію – вільний