Скільки коштуватиме квартира у столиці на зимові свята

8 листопадаа 2015 13:42

22

наближаються свята, а тому варто заздалегідь забронювати житло у Києві на новорічну ніч. Але де саме можна зняти квартиру та скільки буде коштувати оренда? Чи можна зняти будинок за містом для невеличкої компанії?

Якщо ви плануєте провести новорічні свята у Києві, тоді вам слід вже подбати про житло на весь період. Адже чим ближче до свят, тим складніше буде знайти файне житло. За тиждень до Нового Року знайти чудову квартиру – це майже нереально, бо зазвичай люди починають бронювати житло за 2, а то і за 3 місяці до свята. Тому не гайте час і вже починайте шукати собі квартири подобово на http://day.lun.ua/, де зібрана найбільша база оголошень щодо подобової оренди у будь-якому місті України.

Розглянемо, які ж квартири, де саме й по якій вартості обирають гості міста, щоб зустріти Новий рік?

Слід зазначити, що житло поблизу головної ялинки країни обирають саме іноземці. Це не дуже дивно, адже вартість звичайної однокімнатної квартири складає від 30 доларів за добу, у новорічну ніч оренда зростає до 80 доларів. Таке житло зазвичай обирають або закохані, або сімейні пари з дітьми.

Найчастіше житло знімають на цілу компанію друзів, тому найбільшим попитом користуються квартири з двома або навіть з трьома кімнатами, які коштують 40 та 50 доларів за добу відповідно. Щодо новорічних свят, то вартість житла зростає приблизно на 100-150%. У рейтингу популярності, звичайно ж, знаходяться квартири, які розташовані в 30 хвилинах ходьби від головної ялинки країни.

Умови оренди

При бронюванні житла на свята обов’язково треба вказати кількість осіб, які планують розміститись. Можливо, орендодавець навіть зможе обладнати декілька додаткових спальних місць. А от вартість бронювання на ці дати буде коштувати 50% від загальної вартості оренди. У разі вашої відмови від квартири, завдаток вам ніхто вже не поверне.

Якщо ви таки вирішили орендувати житло, то у момент заїзду маєте ще лишити заставу у розмірі 50% від вартості. Робиться це на той випадок, якщо під час святкування ви пошкодите інтер’єр квартири.

Але останні декілька років орендодавці придумали новий варіант поживитись на гостях містах. Квартири здаються на свята всього на 10-30% дорожче, ніж у звичайні дні, але при умові, що оренда триватиме 4-5 діб.

Свято за містом

Самі ж кияни намагаються провести свята або подалі від Майдану, або навіть за містом. Вартість оренди невеличкого котеджу у Борисполі може складати біля 150 доларів за ніч. Остаточна ціна залежить від площини будинку, його розташування й від наявності додаткових умов.

В 90 км від столиці можна знайти гарний будинок з чотирма кімнатами, який розташований на березі озера. За задоволення провести тут зимові свята треба заплатити по 300 доларів за добу. Але якщо орендувати житло одразу на 8-12 чоловік, то відпочинок обійдеться відносно дешево.