11 грудня жителі Землі зможуть побачити величезний астероїд

11 Грудня 2015 08:23

Жителі Землі за допомогою телескопа зможуть розглянути великий астероїд, який буде пролітати в безпосередній близькості від нашої планети 11 грудня.

6942_14394644_asteroid.jpg (68.05 Kb)

Великий астероїд можна буде розглянути з будь-якого куточка Землі, але тільки через телескоп. Космічне тіло досягає 400 метрів в діаметрі і рухається з величезною швидкістю. Вперше його вдалося “засікти” співробітникам мексиканської обсерваторії ще 27 років тому. Вони розрахували швидкість і напрямок руху астероїда, однак виключили можливість зіткнення з Землею. За словами астрономів, комета пролетить online casino в безпосередній близькості, але на Землі це ніяк не відіб”ється. Співробітники обсерваторії астероїд занесли в список “небезпечних”, але запевняють, що комета не зможе зіткнутися з Землею, оскільки траєкторія руху була розрахована вченими з високою точністю.

Днями астрономи знову налякали землян повідомленнями про те, що на Різдво ще один астероїд зіткнеться з нашою планетою. Втім, дослідники не стали називати континент, на який може впасти космічне тіло.