5 вражаючих винаходів 2015

7 Грудня 2015 11:38

Наука відкриває тисячі неймовірних винаходів, які роблять життя легше, інтреактівніше та цікавіше. 2015 не став винятком, і хоча цього року не всі винаходи можна назвати фантастичними, багато з них стали досить корисними.

Каное і байдарки, які дозволяють вам побачити, що відбувається під водою
Прозорі човники стануть геніальним відкриттям для всіх любителів плавати. Адже з цими каное ваша звична прогулянка перетвориться на захоплюючу екскурсію по підводному світу.

http://weloveua.com

http://weloveua.com

3d ручка перетворює уяву в реальність
Якщо ви любите малювати ,  тоді цей винахід для вас. 3d ручка дозволяє створювати малюнки не на папері, а в реальному просторі. Ручка малює за допомогою пластикової нитки, яка утворюється з плавленого філаменту, що вставляється в ручку, після чого вона його переплавляє в 3d чорнило. Винахідники обіцяють, що зовсім скоро цей гаджет стане новою сходинкою у розвитку мистецтва.

1

Намет-гамак
Розкішний подарунок мандрівнику! Намети можна ставити на будь-якій висоті над землею. Ви коли-небудь ночували між гілок дерев?

2

Літаючий дрон
Здавалося б, нічого дивного, адже сьогодні літаючі дрони поширені. Однак цей апарат має кілька особливостей. Справа в тому, що він  не потребує керування:  достатньо лише підкинути його в повітря і він полетить за вами. До цього в процесі польоту він буде знімати вас на камеру і фотографувати.

3

3d принтер
Винахід вже знайомий українському споживачеві. За допомогою 3d принтера сьогодні можна створити будь-яку річ в реальному розмірі. Одяг, твори мистецтва, або зброю … Технологія розроблена на основі властивостей фотополімерів – під дією лазера він застигає і набуває тверду форму пластика. 

4

Джерело:weloveua.com