Брати Гадюкіни зіграють в Києві клубний концерт “Йде нині война”

10 Грудня 2015 18:30

7

16 грудня 2015 року Брати Гадюкіни зіграють в Києві клубний концерт, який назвали “Йде нині война”. Концерт несе в люди ідею миру та пацифізму, проте одночасно є нагадуванням про необхідність пам’ятати про війну, що не вщухає на сході країни. Програма складатиметься з хітів та кількох прем’єр. Команда зіграє традиційним складом, коли на сцені 11 музикантів, пише http://cultprostir.ua.

Павло Крахмальов, Брати Гадюкіни, про концерт: «Гурт Брати Гадюкіни, як і всі люди в Україні, переживає тяжкі часи – бо йде нині война. І професія, і громадянська позиція зобов’язують нас говорити про це.
Війна, яка завжди приносить руйнування і надій і життів, сьогодн, на привеликий жаль, стала складовою нашого щоденного життя. Разом із тим, народжуються діти, відбуваються сімейні свята і концерти. Йде життя, яке ми маємо понадусе цінувати, любити і обов”язково захищати. Ми віримо, що все буде файно, проте сьогодні презентуєм пісню “Йде нині война” . Хотілося б писати і співати пісні тільки про любов, та нині час вимагає іншого. Тому концерт “Йде нині война” необхідний сьогодні нам всім”

Назва та ідея концерту виникли тоді, коли була написана пісня під назвою “Йде нині война”, яка стане першим синглом з нового альбому команди. Реліз треку заплановано в листопаді.

Ігор Мельничук, Брати Гадюкіни, про пісню: “Є відомий роман Льва Миколайовича Толстого – “Війна и мир”. Здебільшого назву книги трактують як війна та її відсутність (мир – спокій ). Але, граф Толстой мав на увазі слово мир у значенні – громада. Для мене цей роман про те, як війна змінює мир і кожного. Якою стає людина, котра пережила війну?
Дуже важливим є те, щоб після її закінчення наше суспільство стало більш людяним, а не перетворилось на два табори, які люто ненавидять один одного. Тим більше, що крім злиднів (по великому рахунку) нам ділити нічого.
Пригадую слова Ф. Достоєвського: Щастя цілого світу не варте однієї сльози на щоці невинної дитини.
Хочу побажити миру нашому миру. А українським воїнам – поскоріше вернутися з перемогою до своїх родин і дітей.
В Бандерштадті ніколи не хтіли – цілі робити з людей.»