Чи знаєте ви, які дитячі новорічні подарунки є найбільш бажаними для самих дітей?

22 Грудня 2015 12:34

Новий-рік-2014

Завдяки щорічним листам, які отримує Дід Мороз від дітей, вже відомо, що ж хоче дитина. Сучасні дитячі новорічні подарунки в більшості представляються дітворі у вигляді комп’ютерів, ігрових приставок, мобільних телефонів. Все рідше надходять замовлення на традиційні ляльки та конструктори.

Залежно від переваг обдаровуваного, подарунки на Новий рік можуть бути будь-якими. Але неодмінним атрибутом є солодкі новорічні подарунки – цукерки, шоколад, вафлі, різна випічка. Незалежно від статі, віку, соціального статусу, саме солодкі новорічні подарунки улюблені усіма.

Давню історію має традиція дарувати новорічні подарунки дітям. Ще з незапам’ятних часів на Святки було прийнято колядувати – ходити по хатах і виконувати колядки, бажаючи доброго врожаю та інших благ. У подяку господарі підносили обрядове печиво та інші солодощі – чим не сучасні новорічні подарунки дітям? У різних країнах по-різному підносять дитячі новорічні подарунки.

Наприклад, в Америці традиційно їх кладуть у заздалегідь приготований чобіток, в Ісландії – у черевик, в Індії – на піднос, в Європі – під ялинку. Але скрізь дитячі новорічні подарунки – це сюрприз, трохи чарівництва і море радості!

Замовляючи дитячі солодкі новорічні подарунки, потрібно бути гранично уважними і віддавати перевагу відомим  компаніям, що мають бездоганну репутацію.