Іхтіологію та гідрологію вивчатимуть нові рибні патрульні Києва

15 Грудня 2015 17:24

5

Держрибагентство оголошує набір до рибного патруля міста Києва та Київської області. До рибпатруля запрошують як чоловіків, так і жінок, з вищою освітою, задовільним рівнем здоров’я та фізичної підготовки.

У  Київрибохороні говорять, що  рибні патрульні отримають змогу працювати у рибоохоронній службі якісно іншого ґатунку, пройти сучасну професійну підготовку та отримувати гідну заробітну платню.Перевагу отримають проактивні кандидати, які мають бажання долучитися до реформування галузі.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі претенденти, перш за все, мають заповнити онлайн-анкету, або власноруч заповнити паперову версію і подати її особисто до кадрової комісію, починаючи з 15 грудня. Повний пакет документів, можна подати до 15 січня.

Відбір включає 4 етапи: психологічне тестування, перевірка фізичної підготовки, в тому числі і плавання, медичне обстеження. Також буде співбесіда з кадровою комісією у складі представників Держрибагентства, Мінагрополітики, психологів, а також незалежних HR-спеціалістів.

Після проходження конкурсу майбутні рибні патрульні розпочнуть навчання. Підготовчий курс включає основи іхтіології та гідрології, профільне законодавство, володіння зброєю, керування плавзасобами, дронами та іншим технічним оснащенням, а також фізичну підготовку. Після його завершенні патрульних чекають іспити.

Проект запуску служби у Києві та області є пілотним, найближчим часом його досвід буде використано в масштабах всієї країни. Паралельно Держрибагентством буде здійснюватися ліквідація діючих територіальних управлінь охорони, використання і відтворення водних біоресурсів відповідно до постанови КМУ від 30.09.2015 №894 «Питання функціонування

Джерело: Закон і Бізнес