Кияни зможуть запалити свічку від благодатного вогню на Миколая

17 Грудня 2015 14:19
vogon-mury
Вифлеємський вогонь пронесуть вулицями столиці. Під час Ходи помічників Святого Миколая, яке відбудеться 19 грудня в столиці, киянам роздаватимуть Віфлеємський вогонь, про це  повідомляє “ДС” з посиланням  на  прес-службу КМДА.

У суботу, 19 грудня, волонтери соціальних служб Києва та лідери дитячих та молодіжних організацій проведуть Ходу помічників Святого Миколая, під час якої пронесуть Вифлеємський вогонь вулицями Києва. Кожен бажаючий зможе запалити свічку від благодатного вогню.

“У той же день волонтери понесуть Вифлеємський вогонь в центри соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах”, – повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Хода волонтерів розпочнеться о 15:00 на Контрактовій площі. Звідти вони разом з привітаннями, подарунками та Вифлеємським вогнем відправляться до Михайлівської  площі через Андріївський узвіз та Софійську площу. Наприкінці урочистої ходи на Михайлівській площі відбудеться ігротека для маленьких киян.