Микола Томенко: Чи відбудуться обіцяні київською владою вибори до райрад?

10 Грудня 2015 12:01

0

Народний депутат України Микола Томенко звернувся із депутатським запитом до Київського міського голови, Голови КМДА Віталія Кличка щодо проведення у березні наступного року запланованих виборів до районних рад у м. Києві.

«Відповідно до рішення Київської міської ради № 787/1651 від 23 липня 2015 року «Про управління районами міста Києва» вибори до районних у м. Києві рад призначені на 27 березня 2016 року, а п.5 даного рішення Виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) зобов’язаний здійснити відповідні організаційно-правові заходи», – нагадує М. Томенко.

У зв’язку з цим він просить повідомити про те, чи передбачені в проекті Київського міського бюджету на 2016 р. видатки на проведення виборів до районних у м. Києві рад, а також – про заплановані чи вже реалізовані заходи, які Київська міська державна адміністрація вже вчинила на виконання вищевказаного рішення або планує здійснити найближчим часом.

Як відомо, київські райради були ліквідовані у вересні 2010 року, коли столицею керував Олександр Попов, призначений на посаду тодішнім президентом Віктором Януковичем.