Найкращі iPhone-додатки 2015 року

24 Грудня 2015 12:19

Проносяться повз останні дні року, а значить, саме час підбивати його підсумки. 2015-й подарував нам безліч додатків для iPhone, хороших і різних. Ми постаралися відібрати найкращі і раді представити вам наш топ!

Evernote Scannable

Лучшие iPhone-приложения 2015 года

Сімейство мобільних додатків Evernote в цьому році поповнилося ще однією корисною програмою для роботи з документами. Scannable вміє сканувати традиційні паперові документи з дозволом 200 dpi, дозволяючи вам з легкістю оцифрувати гори записок, чеків, договорів, візиток і всього іншого. Додаток може повернути, вирівняти або оптимізувати зображення, представивши його в максимально зручному для читання вигляді. Візитки можна відразу ж перетворити в контакти. Є експорт по email, SMS, збереження в Evernote, а також друкувати на AirPrint.

Periscope

 

Лучшие iPhone-приложения 2015 года

Periscope став одним з медіафеноменів цього року. Новий додаток Twitter дає кожному бажаючому можливість стати справжнім репортером і вести прямі відеотрансляції з інтерактивом у вигляді коментарів та повідомлень для глядачів. Це дійсно найпростіший спосіб відеотрансляцій, зручність якого вже оцінили безліч користувачів по всьому світу.

CARROT Weather

Здавалося б, у ніші погодних додатків вже складно придумати щось нове: погоні за самим реалістичним поданням даних закінчилися після відходу від скевоморфізма, а точність прогнозів вже давно досягла свого максимуму. Але CARROT Weather все-таки вдалося виділитися на тлі інших. Це найсмішніший погодний додаток з неабиякими ілюстраціями погодних умов і гострими жартами (нерідко на вашу адресу).

Layout from Instagram
Лучшие iPhone-приложения 2015 года

Для багатьох Instagram вже давно став місцем для публікації фото за замовчуванням, але можливості офіційного додатку як і раніше обмежені, і нам доводиться вдаватися до допомоги сторонніх інструментів. З Layout життя активних інстаграмщиків стало трішки простішим: воно дозволяє створювати круті колажі з різною розкадровкою, автоматично відкриваючись з самого Instagram і підбираючи найбільш підходящу для компонування. До всього іншого, в Layout є інструменти обробки і функція «Фотобудки».

Google Фото

Лучшие iPhone-приложения 2015 года

Google в цьому році зробила всім просто царський подарунок, представивши зручний додаток з безлімітним сховищем. Воно стало головною фішкою «Google Фото», яка затьмарила всі інші можливості, яких тут теж чимало. Це і автоматичне визначення осіб, і віртуальний асистент, допомагає створювати колекції фото і відео, а також колажі.

Spark

Лучшие iPhone-приложения 2015 года

Пошуки ідеального поштового клієнта для багатьох з нас не припиняються ніколи. І якщо в минулому році самим незабутнім мобільним почтовиком виявився Mailbox, то в нинішньому це звання по праву дісталося Spark. Новинка Readdle повністю переосмислила роботу з email на iPhone. Spark відрізняється швидкістю, підтримкою різних сервісів, неймовірною кількістю налаштувань і корисними фішками начебто швидких відповідей, настроюваних повідомлень і розумних «інбоксов». Для власників Apple Watch приємним бонусом буде додаток-компаньйон для годин.

BitTorrent Shoot

Обмін файлами ще довгий час буде залишатися одним з головних завдань користувачів мобільних пристроїв, так що розробники продовжують битися над ним знову і знову. BitTorrent порадувала нас дуже простим і — що важливо — незалежним від платформи способом обміну. З Shoot можна передавати великі документи і файли з пристрою на пристрій безпосередньо, без допомоги сторонніх серверів і будь-яких проміжних ланок. Потрібно лише вибрати файл, а потім передати одержувачу згенерований додатком QR-код, за яким можна завантажити надіслані дані.

Google Keep

Лучшие iPhone-приложения 2015 года

Нотатник від інтернет-гіганта мав великий успіх у Android користувачів і був так само тепло прийнятий відразу після своєї появи на iOS. Keep володіє простим і зрозумілим інтерфейсом, але в той же час не обділений функціональністю і вміє вести списки справ, додавати до ваших записів фото або голосові замітки з можливістю перетворення їх у текст. Є й спільний доступ, і нагадування з прив’язкою до місця розташування, а також теги і багато іншого.

Boomerang
Instagram був хороший всім, але в ньому дуже не вистачало запису коротких зациклених відео. З виходом Boomerang це прикре непорозуміння нарешті виправлено. При натисканні на кнопку запису Boomerang робить серію знімків, які об’єднуються у плавне безшовне відео, нагадує «живі фото» на iPhone 6s, тільки без звуку. Ще одне натискання — і ваш «бумеранг» опублікований в Instagram.

За матеріалами: Лайфхакер, infokava.com