Найпростіші ялинкові прикраси власноруч – топ 10

13 Грудня 2015 15:34

66

З настанням зими кожен з нас замислюється про наближення Нового року, адже стільки всього треба встигнути, починаючи від ретельного продумування святкового меню і закінчуючи декором приміщення! Причому почати прикрашати будинок або квартиру можна не в останні дні грудня, а десь у середині місяця, коли є час на придбання або що ще краще — самостійне виготовлення ялинкових іграшок!

Ялинкові прикраси з шишок

Шишки можуть використовуватися також у якості іграшок, досить пофарбувати шишку металізованої фарбою і підвісити його на стрічці.

Ялинкові прикраси з шишок
Люстра, прикрашена новорічними шишками

Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Уявіть, що ви захотіли оновити свої іграшки, а вартість ультрасучасного ялинкового дизайну досить обтяжливою для бюджету сім’ї. У цьому випадку можна прикрасити ялинку іграшками власного виготовлення. Вам знадобляться стрічки, шнур різних кольорів, канцелярський клей, клей ПВА, товста швейну голку, ножиці.

Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Перед початком робіт дуримо кульку до необхідного розміру іграшки. Кулька  необхідно прив’язати у підстави. Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Далі проколіть пластикову баночку з силікатним клеєм нижче верхнього рівня клею. Таким чином, простягаючи нитку, ви будете змочувати її клеєм. Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Підготовлена нитка рівномірно накручується на повітряна кулька. Причому можна використовувати нитки різних кольорів, створюючи цікаві візерунки. Рекомендуємо поекспериментувати з металізованої і контрастною ниткою. Дуже стильно і привабливо виглядатимуть чорно-білі іграшки. Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Нитку потрібно фіксувати у вузлика кульки. Слідкуйте за тим, щоб сам вузлик завжди знаходився зовні. Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Після створення ниткової візерунка створена іграшка має добре просохнути. За допомогою голки потрібно лопнути кульку і витягнути його за вузлик. Ялинкові іграшки з кульок і ниток

Біля основи іграшки робиться петелька. Готовий куля прикрашається стрічкою, намистинами та іншим декором. Якщо ви використовуєте кристали Сваровські, то в кімнаті при запалених вогнях будете спостерігати приголомшливий ефект.

Ялинкові іграшки з лампочки

Все частіше умільцями в якості основи для новорічної іграшки використовуються перегорілі лампочки. Це справжня «зелена» ідея, що дозволяє практично використовувати мало утилізованих речі. Лампочки розписуються акриловими фарбами по склу.

Ялинкові іграшки з лампочки
Арт-іграшки з лампочок

Виготовити такі іграшки зовсім не складно, і ми постараємося вам це довести.

Арт-іграшки з лампочок

Зліва направо: Ґрунтовка лампочки. На тенісному м ’ ячику потрібно намалювати очі і носик. Вам знадобиться чорний контур гелевой ручки. У збірці це виглядає так, зробіть із дроту і вати навушники.

Арт-іграшка
Арт-іграшка «Сніговик» з лампочки і тенісного м’яча.

Арт-іграшки з лампочок

 

Ялинкові прикраси з макаронів теж у тренді

Неймовірні речі можна змайструвати з звичайних макаронів, зірочки, сніжинки, янголята – це далеко не весь список ялинкових прикрас які можна створити з різних макаронів. Все що потрібно для творчості різні сухі макарони, погодьтеся, в будь-якому супермаркеті можна нарахувати з десяток різновидів: спіральки, коліщатка, бантики, ріжки, пір’я – це далеко не весь список. Клейовий пістолет і фарба, дуже зручна фарба в балончиках, але можна скористатися звичайною акрилової, крім цього вироби можна прикрасити глитером, стразами, бісером або іншими декоративними елементами за вашим бажанням.

Новорічні іграшки на ялинку своїми руками: покрокових майстер-класи з фото

 

Декор прозорих ялинкових куль

Дуже красиво на новорічній ялинці будуть виглядати прозорі кулі. Ви можете використовувати скляні або роз’ємні пластикові кулі. Але врахуйте, зі скляними працювати набагато складніше і це вимагає додаткових навичок. Тому, щоб спростити собі завдання купіть кілька прозорих відкриваються куль і приступайте до декору.

Варіантів їх прикраси дуже багато. Пропонуємо вам фото, найбільш простих і оригінальних ідей, які настільки прості, що навіть не вимагають опису. Всі отже зрозуміло. Використовуйте для декору прозорих ялинкових куль різні мережива, стрічки, гілки ялини, фото своєї сім’ї, сіль, як імітацію снігу, різні маленькі фігурки у вигляді ялинок або тварин, які можна замовити в інтернеті або купити в спеціалізованому магазині.

Новорічні іграшки на ялинку своїми руками просто і швидко.

 

Новорічні іграшки на ялинку своїми руками просто і швидко.

Прикраса іграшок на ялинку намистинами, перлами, бісером.

Новорічні іграшки на ялинку своїми руками просто і швидко.Новорічні іграшки на ялинку своїми руками просто і швидко.

Незвичайні ялинкові іграшки своїми руками з дроту і бісеру.

Для роботи знадобиться:

✓ Товстий дріт;

✓ Тонкий  дріт;

✓ Бісер, стеклярус, намистини;

✓ Кусачки.

З товстого дроту формуємо каркас виробу (ялинку, серце або зірку), потім на тонкий дріт нанизуємо різнокольоровий бісер, стеклярус і намистини, після чого «гірляндою» обмотуємо каркас виробу. На завершення,  виріб можна додатково обмотати тонким дротом без нанизаного бісеру.

Незвичайні ялинкові іграшки своїми руками з дроту і бісеру.

666

Ялинкова куля з фігурного конфетті.

Для роботи знадобиться:

✓ Пінопластовий шар;

✓ Шпильки з шапочками-намистинками;

✓ Фігурний дирокол — квіточки, ялинки або сніжинки;

✓ Стрічка.

З білого щільного паперу готуємо велику кількість фігурних конфетті, кульці приклеюємо атласну стрічку, і починаємо прикладати конфетті, попутно закріплюючи їх шпильками з шапочками-намистинками.

7

Куля з паперових троянд.

Для роботи слід підготувати:

✓ Гофрований папір відповідного кольору;

✓ Клейовий пістолет;

✓ Пінопластовий шар.

Нарізаємо гофрований папір на неширокі смужки, з яких формуємо бутони троянд (див. фото), кожен бутон знизу обв’язуємо ниткою, щоб не розпустився. Після того, як необхідна кількість кольорів буде готове, приклеюємо бутони за допомогою клейового пістолета до основи пенопластового кулі, щільно стикуючи один до одного, не залишаючи проміжків.

555

Ялинки із стрічок.

Необхідно підготувати:

✓ Яскраву стрічку довжиною 30 см, приблизно 1 см шириною.

✓ Голку;

✓ Намистини (круглі або квадратні);

✓ Нитка.

Починати формувати ялинку краще знизу, нанизуємо на нитку намистину, потім протягуємо стрічку, і так по порядку чергуючи намистини і стрічку формуємо ялинку (див. фото).

-