Названі сім найсмачніших бургерів світу

8 Грудня 2015 19:29

Новинний портал Business Insider назвав міста, де готують одні з кращих бургерів у всьому світі.

Своїми унікальними рецептами традиційної американської страви можуть похвалитися такі країни як Мексика, Шотландія, Нідерланди, Англія і Сінгапур, пише Business Insider. До популярних у всьому світі бургерів додали вишукані сири, авторські соуси і незвичайні спеції, які створили неповторне поєднання смаків.

Закусочна Taqueria dos Parado. Мексика, Монтеррей

Тут бургери готують на грилі з додаванням традиційного мексиканського соусу сальса. У свіжу булочку також додають скибочку сиру, бекон та шинку.


© The Burger Laboratory/Facebook

© The Burger Laboratory/Facebook

Закусочна Au Pied de Cochon. Монреаль, Канада

Головний інгредієнт такого авторського бургера – це котлета з м’яса оленини. Більш того, булочку починюють фуа-гра, сиром чеддер, майонезом з бальзамічним соусом і винним оцетом, а в довершення прикрашають маринованими огірками.


© Connie C./Yelp

© Connie C./Yelp

Бургерна Jo’burger. Дублін, Ірландія

Кращі в Ірландії бургери роблять з органічних продуктів. Клієнт може замовити бургер з яловичиною, бараниною або рибою. Крім цього, їх подають з буряковим салатом, перцем чилі, авторським майонезом і коріандром.


© Qype User/Yelp

© Qype User/Yelp

Бургерна The Fresco Burger. Сеул, Південна Корея

Даний бургер відрізняється великими розмірами і висотою. В булочці умістили не тільки котлету, але і сир моцарелла, бекон, томатний соус і мариновану цибулю.


© Jon Åslund/Flickr

© Jon Åslund/Flickr

Бургерна Burgermeester, Амстердам, Нідерланди

Для приготування амстердамського бургера використовують повністю натуральні продукти. Ще однією його особливістю є розмір – котлета настільки велика, що може служити окремою стравою.


© Smaïn A./Yelp

© Smaïn A./Yelp

Бургерна Honest Burgers. Лондон, Англія

Котлети для бургерів готують з курки і яловичини, але також є спеціальна пропозиція для вегетаріанців. Подають страву з листям салату, помідорами і сиром з розмарином.


© Ya-Lin H./Yelp

© Ya-Lin H./Yelp

Бургерна Ramly Burger. Сінгапур

Традиційний бургер в Сінгапурі складається з котлети з органічного м’яса, а також соусу чилі, майонезу і яєць.


© Ramly Burger/Facebook

© Ramly Burger/Facebook
Джерело: nv.ua