Що подивитися по ТБ на Новий рік

29 Грудня 2015 09:22

Уже цього тижня весь світ буде відзначати Новий рік. НВ пропонує добірку цікавих святкових передач, які для українців підготували вітчизняні телеканали.

Святковий Вечірній квартал

Де і коли: на 1+1 о 00:05

На вогник до Вечірнього кварталу загляне Дід Мороз, за теплою шубкою і бородою якого ховається колишній президент Віктор Янукович.

Не обійдеться вечір і без жартів про український парламент, Європу та про окремих політичних персон. Музичний супровід забезпечать Кріс де Бург, Софія Ротару, Ірина Білик, Арсен Мірзоян, Віктор Павлик.

1 січня о 21:45 1+1 порадує глядачів шоу Світське життя. Новорічний карнавал. «Чарівний ліс» Катерини Осадчої відвідають принцеса, чаклунка, наряд поліції й навіть іншопланетяни.


© svitske.1plus1.ua

© svitske.1plus1.ua

Новорічний вогник Повір у мрію

Де і коли: на Інтері о 22:30

За сюжетом святкової програми телеканалу Інтер, дивак-винахідник створює машину, яка здатна виконувати мрії. Так, наприклад, у новорічну ніч здійсниться мрія Андрія Доманського, який в дитинстві хотів стати моряком далекого плавання.

Також у концерті будуть задіяні Злата Огневіч, Софія Ротару, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Віталій Козловський, Марія Яремчук, Макс Барських, Міла Нітіч, Сергій Гладир, Віктор Павлік, Ольга Полякова, Андрій Кравчук, Наталія Бучинська, Світлана Тарабарова, гурт Время и стекло, Авіатор та інші.


Концерт Говорить Україна. Велике новорічне шоу

Де і коли: на телеканалі Україна о 20:00

Глядачі зможуть побачити 40 героїв проекту Говорить Україна, які вразили країну своїми сильними вчинками. Ці люди поборються за звання найвидатнішого українця сучасності.

Також в ефірі будуть виступати зірки шоубізнесу: ТІК, Дзідзьо, Оля Полякова, Макс Барських, Піанобой, Дмитро Коляденко, Тіна Кароль, Наталя Могилевська та інші.

По закінченню шоу, о 23:55 українці зможуть подивитися новорічне привітання Президента. Після чого в 00:00 свято на телеканалі Україна продовжиться Великим новорічним концертом.

Новорічний МастерШеф

Де і коли: на СТБ о 22:00

Телеканал СТБ вирішив зняти святковий спецвипуск популярної передачі МастерШеф. Організатори зберуть 16 найяскравіших учасників проекту за всі п’ять сезонів і оберуть найбільш талановитого та прудкого кулінара. Переможця чекає винагорода та спеціальний кубок МастерШеф.

За право стати найкращим учасники шоу повинні будуть взяти участь у найбільш хитрих й огидних конкурсах: готувати страви з хробаків і комах, працювати на кухні в незручних костюмах або на роликових ковзанах, ускладнювати процес готування своїм конкурентам і так далі.

Новорічна концертна програма

Де і коли: на телеканалі UΛ:Перший о 21:55

Музика, і нічого, окрім неї. На одній сцені зберуться Ніно Катамадзе, Марія Шерифовіч, Злата Огневіч, Світлана Тарабарова, Олександр Пономарьов та багато інших. З п’ятої ранку UΛ:Перший запропонує насолодитися українською електронною музикою і подивитися концерт ONUKA.


© 1tv.com.ua

© 1tv.com.ua

Святковий випуск Мамахохотала-шоу

Де і коли: на НЛО-TV в 22:00

Гумористи Мамахохотала представлять власну версію новорічного привітання Президента України, розкажуть, як зустрічають Новий рік українські політики та пожартують над сім’ями, які не виносять ялинку до весни.

У святковій програмі лунатиме музика гурту Скрябін, Братів Борисенко, Віталія Козловського, Світлани Тарабарової та багатьох інших артистів.


© НЛО-TV

© НЛО-TV

Гумористичне скетч-шоу На трьох

Де і коли: на ICTV з 00:00

У новорічну ніч ICTV не буде показувати ні веселих вогників, ні інших музичних концертів. З перших хвилин 2016 року тут можна буде побачити нове шоу На трьох, в якому команда акторів Дизель Студіо запропонує глядачам оцінити порцію добірного гумору про звичайне українське життя.


© ICTV

© ICTV

Віталька. Новий рік

Де і коли: на телеканалі ТЕТ о 00:05

ТЕТ покаже новорічні пригоди улюбленця українських глядачів – Вітальки. Щоб свято вийшло повноцінним і щасливим, у переддень Нового року Віталька буде поневірятися на вокзалах, ринках, магазинах і навіть у гаражі Петровича. Що саме шукає герой і чи встигне він зустріти Новий рік у колі сім’ї, телеканал тримає в таємниці.


© ТЕТ

© ТЕТ

Концерт M1 Music Awards

Де і коли: на телеканалі M1 о 23:00

Для тих, хто любить популярну естрадну музику України, M1 покаже повтор урочистої церемонії M1 Music Awards.

Свої найкращі хіти виконають Тіна Кароль, ONUKA, Іван Дорн, Наталія Могилевська, LOBODA, Оля Полякова, Ірина Білик, Дзідзьо, Mozgi, Время и стекло, Джамала, Даша Астаф’єва, Макс Барських, Quest Pistols, MONATIK, Еріка та інші.

Джерело: nv.ua