Скаржитися на працівників поліції відтепер можна онлайн

4 Грудня 2015 11:56

44

Для мешканців Києва та Київської області створили сервіс, який полегшує подачу скарг на працівників поліції.

Для цього потрібно заповнити відповідну форму онлайн. Користувач має вказати ім’я працівника, щодо якого надається інформація, його посаду та обрати державну установу, де працює чиновник. У формі треба пояснити суть його неправомірної поведінки, а також зазначити можливих співучасників у порушенні. Також у формі треба вказати, які фото- або відеоматеріали має при собі скаржник, щоб довести вину полісмена. Саме цей розділ може бути вирішальним для прийняття атестаційною комісією рішення.

Ця форма розроблена для збору та розгляду повідомлень про факти неправомірної поведінки співробітників Центрального апарату НП, ГУ НП у місті Києві та Київській області. Всі відомості зібрані у цьому опитуванні будуть надані для розгляду атестаційними комісіямя в повному обсязі.

Надати інформацію можна анонімно або залишити свої контактні дані і обрати, чи бути присутнім на атестаційної комісії під час співбесіди з відповідним співробітником, чи ні. Посилання: https://docs.google.com/forms/d/1z7jw1pMlsmLj3Jcy_6rvB0nc1ZbplmXX-A_ITdqv9Zs/viewform

Джерело: “Вісник Києва”