Столицею курсуватимуть нічні автобуси?

4 Грудня 2015 10:55

2276264

Транспортна комісія Київради розгляне петицію щодо введення нічних маршрутів у столиці. Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

Автор петиції “Про нічні маршрути по місту Києву” – Богдан Долінце, пропонує Києву перейняти досвід Відня і Берліна, де вже курсують нічні автобусні маршрути.

“У Києві також варто ввести цей інфраструктурний проект. Він повинен покривати основні транспортні артерії, і дозволить забезпечити громадян доступними засобами для переміщення містом і до будинку після 12 години ночі”, – зазначив киянин.

У Київраді додали, що ще дві петиції набрали необхідну для початку їхнього розгляду кількість підписів.

“13 листопада петиція щодо запобігання знищення історичних пам’яток у Києві набрала 10 432 підписи. 2 грудня петиція про яскраве освітлення пішохідних переходів у вечірній час набрала 10 028 голосів”, – заявили в прес-службі.

Електронна петиція — це сервіс, який дає можливість громадянам донести свої ініціативи до Київської міської ради. В разі отримання 10 000 підписів протягом 90 днів, ініціативи будуть розглянуті відповідальними особами Київради, при можливості виконані, також на них буде опублікована офіційна відповідь. Петицію, яка не набрала необхідної кількості електронних підписів, автор може винести на обговорення знову.