Топ-20 фільмів з новорічним настроєм

2 Грудня 2015 10:33
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

Наближаються новорічні свята. Кращий спосіб зарядитися святковим позитивом, випробувати радісне хвилювання, помріяти, зануритися у світ чудес і казок – подивитися справжнє новорічне кіно!

1.Сім’янин

Багатий, успішний, але самотній Джек після зустрічі з чорношкірим Дідом Морозом раптом прокидається одруженим на своїй колишній дівчині, оточений  дітьми і собакою. Що він вибере в результаті – велике питання, адже Джеку доведеться випробувати всі принади сімейного життя. Щирий, сімейний, романтичний, казковий і, по-справжньому, новорічний фільм, який обов’язково варто подивитися всією родиною!

с

2. Відпустка за обміном

Англійка Айріс і американка Аманда ніяк не можуть знайти своє щастя в житті. Вони знайомляться на сайті, що пропонує людям новий вид відпочинку – обмін власним житлом. Аманда їде в Англію, Айріс направляється в Америку. Зустрічаючи Різдво, дівчата потрапляють у свої різдвяні казки

сс

3. Принцеса на Різдво

A Princess For Christmas stillМолода жінка Джулс після загибелі сестри виховує її дітей. Несподівано в Європі у них виявляється дідусь, який запрошує сім’ю в гості. Джулс і діти їдуть в подорож і потрапляють в замок, де Джулс знайомиться з принцом. Дитяча мрія кожної дівчинки раптово стає реальністю.

4. Чотири Різдва

fourchristmases_3
Різдво перетворюється для закоханих  Бреда і Кейт в біг з перешкодами. Ідея привітати батьків раптово ускладнюється тим, що всі мами і тата в розлученні. За один вечір парочці потрібно встигнути в чотири різні місця, щоб нікого не образити.

5. Йолки (в оригіналі “Елки”)

«Мій тато – президент і він привітає мене з Новим роком!» Саме це заявила маленька Варя з дитбудинку. На допомогу приходить її друг Вова, який пропонує перевірити закон шести рукостискань – саме ця кількість пов’язує всіх людей на Землі. Фатальна фраза і перше рукостискання за Вовою. А далі справа за всією країною!

6. Різдвяна історія

A-Christmas-Carol-001
Коли на терезах виявляються гроші і щастя, що перетягне невідомо. Але напередодні Різдва навіть у скупого містера Скруджа здригнулося серце і з’явилося бажання залишити на світі після себе щось більше, ніж багатство.

7. Різдвяні канікули


Ялинка, подарунки, прикрашений будинок, привітання, смакота на столі, святковий настрій – це Різдво! Людина-аварія Кларк Грізвольд вирішує влаштувати його ідеально. Палаюча ялинка, вибухова індичка і ще купа всіляких «сюрпризів» це Різдво Кларка!

8. Реальне кохання


Напередодні Різдва любов стукає у двері до кожного. Від неї неможливо втекти, вона не бачить різниці між людьми і просто дає шанс на диво. Рокер, міністр, рядові службовці, молода дружина – у кожного з них своя історія про кохання.

9. Іронія долі або З легким паром!


І навіть через 40 років після першого виходу на екрани цей фільм дивляться всі! Добрий, зворушливий і, досі сучасний, він щоразу змушує наново переживати події.

10. Тариф новорічний


Новий мобільний телефон і тариф «Новорічний» подарували герою цього фільму справжнє диво. За багаторічною традицією вітати незнайомих людей,  Андрій телефонує дівчині Олені, яка живе в 2007 році, а не в 2009-му, як усі.

11. Помінятися місцями

Pomenyatsya-mestami
Чи зможе керувати величезною компанією пройдисвіт з вулиці? Один з багатьох братів Дьюк був упевнений, що зможе. Інший – ні. Парі, де на кону був усього лише долар, перевернуло життя багатьох людей.

12.Інтуїція

ИнтуицияВипадково зустрівшись напередодні Нового року Джонатан і Сара, вирішили перевірити, випадковість це чи ні. Написавши свої телефони в книзі і на банкноті, вони позбавляються від них у впевненості, що доля обов’язково зведе їх знову. Проте доля грає за своїми правилами.

13. Пережити Різдво


Богач Дрю вирішує провести Різдво в будинку свого дитинства. Ось тільки  живуть там інші люди. Спроба купити сім’ю на час свята обертається для Дрю чимось неймовірним, адже нормальними людьми короткочасних родичів точно не назвеш.

14. Вам лист

Ніжна прихильність головних героїв в інтернеті і повна ненависть у  реальному  житті через зіткнення інтересів дуже маленького і дуже великого бізнесів. Як знайти золоту середину в такому любовному романі і чи можливо це? На запитання відповідають Том Хенкс і Мег Райан.

15. 12 місяцівМаша, яка бажає підкорити Москву, раптом стає володаркою чарівної книги. Всі її бажання збуваються, але оточуючим людям це не приносить щастя. Настає черга Маші виправляти ситуацію самої творити добро.

16. Родина напрокат


Вигідна угода для Сема вимагає однієї невеликої умови – він повинен бути одружений. Кмітливий бізнесмен обіцяє заплатити випадковій знайомій та її дочці за спектакль під назвою «Сім’я». Однак угода переростає у щось зовсім інше.

17. Поки ти спав


Нещасний випадок допомагає  Люсі опинитися поряд зі своїм коханим Пітером. Вона годинами проводить з ним час, адже тепер він в комі і лежить у лікарні. Його сім’я думає, що Люсі – це його наречена. А «наречена» розуміє, що скоро їй доведеться зробити вибір між казкою чи реальністю.

18. Це чудове життя


Іноді в житті настає чорна смуга. Щоб врятувати від самогубства добру людину, до неї надсилається янгол-охоронець молодий, недосвідчений, але дуже здібний. Він вирішує показати Джорджу, що стане зі світом, на якому  його не буде…

19. Щоденник Бриджит Джонс


Самотня товстушка, якій вже за 30, вирішує почати нове життя і підкорити свого начальника, в якого давно закохана. Щоденник стає для неї вірним помічником, щоправда, поставлені завдання виявляються не такими вже й простими.

20. Один вдома

За матеріалами SamiySok.com