У снігопади на в’їздах до Києва та на 23 складних міських спусках працюватиме відеопостереження

15 Грудня 2015 18:13
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

На в’їздах до Києва, а також на складних крутих спусках в місті будуть встановлені камери відеоспостереження, за допомогою яких дорожники стежитимуть за міським трафіком, зокрема, чи  не їздять  вантажні машини в період заборони на в’їзд під час снігопадів.

Про це повідомив директор комунального підприємства «Київдорсервіс» Віктор Черній, передає  «Місто Київ».

«Снігопад у 2014 році – це була трагедія, яка згадується. З метою недопущення повторення тієї ситуації при нашому підприємстві був сформований спеціальний штаб, до якого буде надходити  інформація про складні погодні умови. Ці дані будуть оброблятися і передаватися комунальним службам, які будуть негайно реагувати на ситуацію, що склалася », – зазначив Черній.

Він підкреслив, що на в’їздах до Києва будуть встановлені відеокамери, щоб фіксувати, як виконуються вимоги щодо пропуску вантажних автомобілів в місто.

«Якщо сніговий покрив буде становити 3-5 см, то все вантажівки будуть зупинятися на в’їздах до Києва. Ми будемо стежити за цим. Також на 23 складних спусках в Києві будуть встановлені камери, за допомогою яких ми в цілодобовому режимі зможемо бачити обстановку на дорогах. Ще ми за схемою розставимо евакуатори, які будуть допомагати комунальникам прибирати вулиці », – додав він.