У Солом’янському районі Києва впала підпірна стінка житлового будинку

1 Грудня 2015 12:37

Фото "Обозреватель"
Фото “Обозреватель” 

У Солом’янському районі Києва біля житлового будинку на проспекті Червонозоряному, 14, стався масштабний зсув. Про це повідомляє “Обозреватель” з посиланням на  прес-службу КМДА.

НП сталася в ніч на вівторок, 1 грудня. За попередніми даними, жертв немає.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, через НП потрібно тимчасово відселити 38 квартир багатоповерхівки, де проживають 83 особи (з них 17 дітей).

Для мешканців квартир, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації природного характеру, розгорнуто евакуаційний пункт у найближчій 144-й школі. Встановлено намет біля будинку, де кияни можуть погрітися і випити гарячого чаю. Зараз йде тимчасове відселення”, – повідомили в прес-службі.

Станом на ранок на місці зсуву над ліквідацією надзвичайної ситуації працюють фахівці Київської аварійно-рятувальної служби, комунальних підприємств, рятувальники ДСНС, аварійних бригад енергопостачальних компаній.

Зокрема, рятувальники і комунальники обрізають аварійно небезпечні ділянки зелених насаджень і приступили до звільнення трьох автомобілів, яких завалило деревами в гаражах неподалік житлового будинку.

Заступник голови КМДА Пантелєєв на своїй сторінці в Facebook уточнив, що внаслідок зсуву на проспекті Червонозоряному, 14, впала підпірна стінка житлового будинку.