У столиці стартують різдвяні заходи: програма на 12 грудня

12 Грудня 2015 13:19
Фото джерела

Фото джерела

Свята наближаються, на центральних площах міста уже встановили ялики, магазини уже на повну торгують усілякою новорічною всячиною. І чимало подій, які відбудуться у ці вихідні націлені на те, аби кияни могли і час гарно провести і придбати подарунки рідним.

Субота 12 грудня

Усі свої на зимовий кшталт

Уже звичний для киян виставковий простір D 12 запрошує у суботу та неділю на презентацію зимових та осінніх колекцій одягу від українських виробників. Крім того, відвідувачок обіцяють навчити, як створити чарівний вечірній макіяж. А в неділю Катерина Потлова – дизайнер аксесуарів, Віце Міс Європи та модель підкаже, як правильно обирати прикраси, щоб вони вам пасували.

Коли: 12-13 грудня  с 10:00 до 20:00

Дегалерея D12

Вартість: вхід вільний

Книжкові контракти

Напередодні Дня святого Миколая кияни мають чудову нагоду завітати на одну із найбільших книжкових ярмарок столиці і придбати для своїх рідних найкращий подарунок.  VI Київська міжнародна книжкова виставка «Книжкові контракти», традиційно запропонує художню, наукову, дитячу, довідкову, історичну, краєзнавчу, подарункові видання за ціною виробника, антикварні книжки, періодику, музичну літературу. Також працюватиме виставка-продаж сувенірів.

Коли: 12 та 13 грудня

Де: Український Дім

Вартість: вхід вільний

«Зимова країна» на ВДНГ

У ці вихідні на ВДНГ стартують новорічні святкування. Тут уже підготували величезний каток, льодові гірки, резиденцію Діда Мороза. Крім того, на територію «Зимової країни» переїжджає шоу «Караоке на Майдані», і кожної неділі Ігор Кондратюк шукатиме таланти.

Коли: з 10:00 до 00:00

ДеВДНГ

Вартість: від 60 до 160 гривень

«Дорожня карта» по божевільним ідеям

У суботу та неділю відбудеться найбільший безкоштовний хакатон в Європі. Proffstore хакатон пройде під девізом «Feel Freedom». Організатори впевнені, що свобода реалізовувати свої божевільні та нестандартні ідеї – ключ до появи рішень здатних перевернуть світ з ніг на голову. Учасники зможуть самі вибрати над чим хочуть працювати.

Коли: 11:00
ДеАрт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Фіалки грудня

Киян запрошують помилуватися і придбати узумбарські фіалки – саме так вони називаються. Колекціонери обіцяють не лише представити нові сорти, але й поділитися секретами вирощування цих квітучих рослин. Крім того, усім даруватимуть листочок  фіалок

Коли: 12-13 грудня с 11:00 до 18:00

ДеБудинок природи

Вартість: 7-15 гривень

Європейська зима на Поштовій

З 12 грудня по 10 січня на Поштовій площі проходитиме фестиваль «Європейська зима». Організатори розділили увесь фестиваль на дні, що будуть присвячені святкуванню новорічних свят в різних країнах Європи: Дні Німеччини (13–17 грудня), Дні Іспанії (18–22 грудня), Дні Франції (23–26 грудня), Дні Великої Британії (27–30 грудня), Дні Італії (31 грудня – 5 січня), Дні України (6–10 січня).
ДеПоштова площа