Ярмарки, снігові бої та джаз. Афіша Києва на 1-3 січня

31 Грудня 2015 10:58

Не знаєте, куди сходити та на що подивитися у наступні дні після Нового року? НВ пропонує добірку цікавих культурних подій Києва на 1-3 січня..

Фестиваль Казки Старого Подолу

Де і коли: триватиме до 10 січня на Контрактовій площі

Фестиваль порадує щоденними концертами українських зірок, спеціальною джазовою програмою від Джаз Коктебель, веселою каруселлю, льодовим баром, чотирма оригінальними фотозонами, ялинкою із цукерок, ярмарком хенд-мейду, захопливими конкурсами, смачною їжею та іншими розвагами.


© Новорічні свята на Контрактовій площі Казки старого Подолу-2/Facebook

© Новорічні свята на Контрактовій площі Казки старого Подолу-2/Facebook

 


Новорічний фестиваль Європейська зима

Де і коли: триватиме до 10 січня на Поштовій площі

12 грудня на Поштовій площі стартував унікальний ярмарок Європейська зима. У рамках фестивалю кожні кілька днів Новий рік святкується за традиціями певної країни Європи. З 1 по 3 січня можна буде зануритися у різдвяний стиль Італії. У програмі фестивалю концерти, колядки, вертепи та святкові смаколики.


© Європейська зима. Свята на Поштовій площі

© Європейська зима. Свята на Поштовій площі

Ярмарок Олімпійське містечко

Де і коли: триватиме до 16 січня на Троїцькій площі

На ярмарку будуть розташовані торговельні будиночки, атракціони, льодова гірка й ковзанка. Організатори фестивалю забезпечать проведення різноманітних майстер-класів, новорічних квестів, циркових вистав, захопливих конкурсів і багато чого іншого.


© sportvillage.com.ua

© sportvillage.com.ua

Фестиваль Дива у замку

Де і коли: 1-3 січня в Sky Family Park

До кінця зими Sky Family Park перетвориться в чарівний замок. Відвідувачів чекають ярмарки, карнавали, майстер-класи, велика та маленька ковзанки, снігова гірка, атракціони, автодром, тепла лаундж-зона з фуд-кортом і баром.

Гостей пригощатимуть вершковим пивом і дивуватимуть уроками магії, різдвяним балом, грою в квідич і багато чим іншим.


© Sky Family Park

© Sky Family Park

Новорічний ярмарок у Мануфактурі

Де і коли: триватиме до 10 січня в аутлет-містечку Мануфактура

Тут можна буде придбати новорічні прикраси, спробувати солодкі ласощі та гарячі напої, оцінити шоу ходулістів та взяти участь у святковій лотереї. Діти зможуть написати листа Діду Морозу, отримати смачний подарунок від Снігуроньки, подивитися лялькову виставу та сфотографуватися з казковими героями.


© Мануфактура

© Мануфактура

Зимова країна на ВДНГ

Де і коли: 1-3 січня на ВДНГ

Зимова країна – це багатофункціональна сімейно-розважальна зона з резиденцією Діда Мороза, величезною ковзанкою, музеєм крижаних скульптур, фудкортом МастерШеф, ярмарком, катанням на конях і на собачих упряжках. Також у рамках фестивалю показують фантастичне 3D-шоу Вартові мрій.


© expocenter.com.ua

© expocenter.com.ua

Різдвяний джазовий концерт Тисяча вогнів

Де і коли: 1-3 січня о 20:00 у Будинку кіно

Концерт буде проходити щодня з 25 грудня по 3 січня. На сцені Будинку кіно зберуться виняткові музиканти, які представлять новорічну програму в джазово-класичній обробці, зібрану з найкращих світових різдвяних композицій. Компанію талановитим джазовим зіркам складуть камерний оркестр Київські солісти й дитячий хор Щедрик.

Фестиваль Музей казок

Де і коли: 1-3 січня на Арт-заводі Платформа

Музей казок – це театралізований фестиваль, безпосереднім учасником якого може стати кожен охочий. На широких локаціях Арт-заводу Платформа розташовано 20 магічних світів, у яких мешкають улюблені герої казок, мультфільмів та серіалів. Кожній дитині, що відвідає фестиваль, гарантовано солодкий подарунок.

Джерело:http://nv.ua