Ярмарок «Всі. Свої» знову відкриває свої двері:200 українських брендів на будь-який смак і гаманець

9 Грудня 2015 17:50

35

12-13 грудня на ярмарку «Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари» 200 українських брендів представлять не тільки зимові колекції, але й новорічні наряди на будь-який смак і гаманець.

Ярмарок «Всі. Свої» знову відкриває свої двері у столичній галереї Д12. На трьох поверхах площею більше 1000 кв. м можна буде оновити гардероб, а заодно підібрати вбрання до Нового року.

«У зв’язку з наближенням зимових свят багато брендів готують спеціальні святкові колекції, — розповідає автор ідеї та організатор «Всі. Свої» Анна Луковкіна. — Також наших гостей чекає «секретна кімната», де можна буде придбати білизну і прикраси, а також протестувати новорічний макіяж».

Крім  таких брендів, як 7arrows, Cabanchi.com, In Flow, Inshi, N&M, які пропонують великий вибір пальт, курток і в’язаних кардиганів, гостей чекають нові імена.

Для зручного шопінгу на «Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари», як зазвичай, будуть встановлені примірочні і дзеркала. Також для комфорту відвідувачів передбачені зони відпочинку і фудкорт, де можна буде перекусити і зігрітися гарячим глінтвейном.

Маркет «Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари»

12-13 грудня з 11:00 до 20:00, вул. Десятинна, 12.
Вхід безкоштовний.