10 речей, які успішні люди роблять перед сном

30 Січня 2016 14:10

Що ви зазвичай робите в кінці робочого дня? Користуєтеся інтернетом? Але що роблять найуспішніші люди?

читання перед сном

1. Підведення підсумків дня. В кінці робочого дня потрібно підвести підсумки, перевірити, чи зроблені всі робочі справи.

2. Читання книг. Найуспішніші люди дуже багато читають. Читання книг може значно скоротити ваш шлях до успіху, тому візьміть в звичку читати перед сном.

3. Проводьте час з сім’єю і друзями. Успіх починається зсередини, тому ви повинні проводити час з вашими близькими і рідними, завжди з ними залишатися на зв’язку.

4. Сплануйте свій наступний день. Це одна з найбільш важливих речей, які потрібно зробити перед сном. Записуйте в блокноті все, що вам потрібно зробити завтра.

5. Відключіться від зовнішнього світу. Іноді бувають такі моменти, коли важлива тиша. Вимкніть телефон, відійдіть від зовнішнього світу. Іноді буває корисно залишатися наодинці з собою.

6. Медитація. Перед сном дуже добре медитувати. Медитація корисна для фізичного і психічного здоров’я. Якщо медитувати кожен день протягом 5-10 хвилин перед сном, то ви відчуєте, як поліпшується якість вашого життя.

7. Уявіть завтрашній день. Візуалізація завтрашнього дня – це один з кращих способів підготовки. Уявляйте ситуації, які можуть виникнути завтра. Приділіть хоча б 5 хвилин вашого часу перед сном, для того щоб уявити, яким буде завтрашній день.

8. Фіксуйте ваші досягнення. Похваліть себе за них, навчіться звертати увагу не тільки на промахи, але і на те, що хорошого вдалося зробити.

9. Успішні люди перед сном завершують абсолютно всі справи, які вони почали. Це допоможе зняти напругу, дозволить спокійно відпочити.

10. Висипайтеся. Складно бути активним, якщо не виспався? Складно. Втома абсолютно ні до чого доброго не приводить. Тому дуже важливо висипатися.

Джерело: zdorovia.com.ua