Доброго ранку! Як підняти собі настрій

28 Січня 2016 08:14
firtka.if.ua

firtka.if.ua

Для того, щоб прожити повноцінний і насичений хвилинами щастя і радості день, вам треба або відразу прокинутися в гарному настрої, або підняти собі настрій вранці самостійно.

1. Перегляньте свій режим. Якщо вранці ви прокидаєтеся неохоче і в поганому настрої, то, швидше за все, ви просто постійно не висипаєтеся, і у вашому тілі і душі накопичується втома і роздратування. Не думайте, що така ситуація безвихідна. Почніть лягати спати раніше. Пожертвуйте сидінням перед монітором, сходіть після вечері на прогулянку, після якої прийміть розслабляючий душ і засніть. Не вийшло відразу заснути – не мучтесь, рахуючи баранів – візьміть хорошу книжку.

2. Якщо ви почнете регулярно висипатися, ви почнете вставати раніше. Ніщо так не піднімає настрій людині, як спостереження за світанком. Особливо, якщо день обіцяє бути сонячним. Навіть у міських дворах ви почуєте пташиний спів і побачите, як перші сонячні промені освітять стіни будинків і асфальт вулиць. Ну, а якщо поєднати це з вашою улюбленою музикою, включеною не надто голосно, то настрій почне підніматися відразу.

3. Пам’ятаєте, з якою радістю ви прокидалися в дитинстві в день довгоочікуваного свята. Тепер ви не дитина і ваше щастя у ваших руках. Влаштовуйте собі таке свято щодня – нехай ваша робота буде улюбленою, якщо ні – знайдіть собі справу, заняття якою буде вас захоплювати і приносити задоволення. Призначайте частіше зустрічі з друзями, спілкуйтеся з людьми, які вам подобаються. Прокидаючись вранці, ви повинні знати, що вдень вас чекає щось хороше, навіть якщо в планах у вас значаться не дуже приємні пункти.

4. Прокинувшись в гарному настрої, не забувайте закріпити його зарядкою, бадьорим душем, смачним сніданком. Тепер ви готові і легко переживете всі неприємності і подолаєте всі труднощі, ось що значить – гарний настрій з ранку!

Джерело: zdorovia.com.ua