Фільм BBC «Таємні багатства Путіна» виклали з перекладом

26 Січня 2016 16:20
Reuters

Reuters

Фільм BBC «Таємні багатства Путіна» виклали з перекладом, що викликав великий резонанс у світі, викладений у Мережі в російському перекладі.Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Оперативний переклад фільму підготував громадський активіст, музикант Арсеній Свінцов. «Переклав і озвучив хороше нове кіно, дивіться і поширюйте», – написав він на своїй сторінці ВКонтакте.

В озвученні Свінцову допомагала активістка Тася Нікітенко.

Картина складена з інтерв’ю відомих політиків, бізнесменів і банкірів. Наприклад, представник міністерства фінансів США Адам Шубін заявляє про «корумпованість Путіна». Бізнесмен Сергій Колесніков розповідає, як мільярдер Роман Абрамович фінансував будівництво так званого палацу Путіна на Чорному морі, і показує папери, що доводять зв’язок російського президента з офшорною компанією – власницею «палацу»(Кремль не раз спростовував зв’язок Путіна з цим елітним житловим комплексом під Геленджиком). Ще один бізнесмен Макс Фрідзон в інтерв’ю звинувачує Путіна в тому, що той отримав 4% акцій нафтової компанії Sovex під час своєї служби у Санкт-Петербурзі. «Путін може мати все, що йому заманеться. Тому будь-яка точна цифра, що означає його статки, безглузда», – роблять висновок автори фільму.