Куди піти в Києві на вихідних

29 Січня 2016 17:15

Не знаєте, куди сходити і що подивитися на цих вихідних? НВ пропонує добірку цікавих культурних подій Києва на 30-31 січня.

Ретроспективна виставка Івана Марчука Генотип вольності

Де і коли: 30-31 січня у Мистецькому Арсеналі

Іван Марчук – один із найвідоміших українських митців у світі. Британське видання The Daily Telegraph віднесло його ім’я до сотні геніїв людства, які створюють розмаїття образів сучасної цивілізації. Талановитий майстер написав більше п’яти тисяч полотен і навіть винайшов власну техніку – плентатизм.


© Мистецький Арсенал

© Мистецький Арсенал

Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників

Де і коли: виставка триватиме до 7 лютого в Центральному будинку художника

Сьома всеукраїнська виставка мистецтва історичного жанру Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників запрацювала в День Соборності 22 січня. Експозиція присвячена революції Гідності і військовим подіям на сході країни.


© Василий Корчинский

© Василь Корчинський

Виставка Євгенії Гапчинської Ти – мое щасливе число

Де і коли: 30-31 січня у галереї Щастя

Нова виставка картин української художниці, що створює на своїх полотнах дивовижні образи маленьких, милих і наївних людей.


© Евгения Гапчинская

© Євгенія Гапчинська

Виставка вишивки Glow Art

Де і коли: виставка триватиме до 28 лютого у музеї вишивки

Талановита вишивальниця Тетяна Протчева працює у самостійно винайденій техніці Glow Art. У темряві її роботи світяться. Цей неординарний стиль вже внесено до Книги Рекордів України. На виставці будуть представлені вишивані портрети відомих особистостей.


© Татьяна Протчева

© Тетяна Протчева

Фотовиставка Faces say that…

Де і коли: триватиме до 15 лютого в АНТИкінотеатрі Rockfellow на Андріївському

АНТИкінотеатр Rockfellow на Андріївському та студія цікавого мистецтва Вухо відкривають виставку фоторобіт і графічних картин, на яких можна побачити психологію і різноманітність людських облич.


© Faces that say...

© Faces say that…

Фестиваль Дива у замку

Де і коли: 30-31 січня в Sky Family Park

До кінця зими Sky Family Park перетвориться на чарівний замок. Відвідувачів чекають ярмарки, карнавали, майстер-класи, велика і мала ковзанки, снігова гірка, атракціони, автодром, лаундж-зона з фуд-кортом і баром.

Гостей пригощатимуть вершковим пивом і дивуватимуть уроками магії, різдвяним балом, грою в квідич і багато чим іншим.


© Sky Family Park

© Sky Family Park

Український фестиваль сала у Зимовій країні

Де і коли: 30-31 січня на ВДНГ

На цьому яскравому фестивалі можна буде дізнатися оригінальні рецепти сала від зірок шоу МастерШеф, позмагатися у швидкості поїдання сала, а також знайти найтовстіше сало в Україні. Відвідувачів розважатимуть українські народні колективи та мім-театр Українська сім’я. Також здивують гостей цирковим та анімаційним шоу. 30 січня фестиваль прикрасить святковий концерт за участі гурту ТІК.


© Зимова країна

© Зимова країна

Чайний фестиваль у ТРЦ Космополіт

Де і коли: 30 січня о 13:00 у ТРЦ Космополіт

У програмі заходу чайний ярмарок, дегустації, майстер-класи, конкурси та приємні призи.


© Космополит

© Космополіт

Фестиваль Вечори французького кіно – 2016

Де і коли: триватиме до 2 лютого в кінотеатрі Київ

Щорічний фестиваль найгучніших французьких кінопрем’єр року, що стартував уже в 11-й раз. Кияни зможуть оцінити колекцію нових і кращих французьких фільмів мовою оригіналу з українськими субтитрами. В суботу будуть демонструватися кінострічки Діпан та Мій король, а в неділю – Мій король і Друзі.


Кинотеатр Киев

Кінотеатр Київ

Відкриття кіноклуба BLOW-UP

Де і коли: 31 січня о 16:00 в Кінопанорамі

Кінотеатр Кінопанорама спільно з міжнародною організацією CinemaHall представляють проект Блоу-ап. Організатори називають кіноклуб творчою лабораторією і психологічним тренінгом.

Щонеділі, починаючи з 31 січня, у Кінопанорамі будуть демонструватися потужні кіношедеври. Перегляд фільмів буде проходити разом з ведучим – психологом-емпатом Андрієм Жельветро. 31 січня буде показано трилер Мікеланджело Антоніоні Фотозбільшення.

Джерело:  НВ STYLE