“Майдан. Нерозказана історія” вибилася в лідери продажів у видавництві 2015 року

13 Січня 2016 16:32

6418

Книгу шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної “Майдан. Нерозказана історія” 2015 року продали тиражем 24 тис. примірників, і вона зайняла друге місце в рейтингу видавництва “Брайт Стар Паблішинг”, після “Аеропорту” Сергія Лойка.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав видавець книги і директор видавництва “Брайт Стар Паблішинг” Дмитро Кириченко, пише Лівий берег.

Нагадаємо, книга вийшла в лютому 2015 року українською та російською мовами. Протягом року її презентація пройшла в в Києві, Запоріжжі, у Львові, Черкасах, Дніпропетровську, Кривому Розі, в Одесі та ін. містах України, а також у Лондоні. Зараз готується видання книги за межами України.

Нагадаємо, в книзі подано відповіді на запитання про те, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доправив із Росії в Україну “гуманітарний вантаж” – 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Зазначимо, що перше місце в топ-20 найпопулярніших книг видавництва “Брайт Стар Паблішинг” зайняв “Аеропорт” Сергія Лойка. До рейтингу увійшли також книги Тараса Березовця, Міли Іванцової, Надійка Гербіш, Ірини Славінської, Ганни Яременко та ін.