Микола Томенко: Сучасний парламент: “згвалтований” чи “реформований”?!

29 Січня 2016 10:42

tomenko

“Протягом року чуємо про унікальні спецпроекти реформування діяльності Верховної Ради за бюджетні та міжнародні гроші. І от вчора вже й я повірив у “високу реформованість” у роботі” –  написав на своїй сторінці в ФБ політик, народний депутат Микола Томенко.

За його словами, зміни до Регламенту щодо незаконної процедури розгляду Конституції проголосували і в першому, і в цілому всупереч Регламенту, а потім … зупинили на півдня роботу відділу реєстрації законопроектів, щоб не зареєстрували Постанову про порушення при прийнятті цього антиконституційного проекту!

“За цей час апарат ВР, профільний комітет,  голова ВР,  КМ і АП “перевірили” “законність” процедури, а Президент вчора радісно підписав закон! –   вважає парламентар. – Для прикладу: у справі з виборами у Кривому Розі Голова ВР більше місяця не підписував відповідний закон, оскільки було “необхідно чітко дотримуватись вимог Конституції, законів” і обов’язково на противагу проголосувати Постанову Папієва про скасування цих виборів…Тож виникає питання: то сучасний парламент так “реформований” чи так “згвалтований”?!