Топ-п’ять розвиваючих мультфільмів

28 Січня 2016 12:58
2078
Сьогодні існує розвиваючих відео для дітей. Всі вони спрямовані на розвиток пізнавальної, або емоційної сфери, або навчають діток обережності, правил етикету, моральних норм тощо. Пропонуємо 5 багатосерійних мультиків, що підуть вашому чаду на користь.

«Свинка Пеппа»

Вчить бути у відносинах – між друзями, в середині сім’ї, між сиблінгами (брати і сестри).

Мультсеріал складається з коротких мультфільмів по 5 хвилин, який у зрозумілій для дітей формі розповідає про дружбу і взаємодопомогу, про важливість збереження сімейних цінностей. Бабуся і дідусь головної героїні навчать дітей поважати і любити старших за віком.

Мультфільм «Свинка Пеппа» прищеплює справжні сімейні цінності, адже батьки Пеппи і Джорджа постійно проводять з ними багато часу, вчать їх чомусь новому, розповідають різні історії з життя, разом подорожують і духовно зростають в театрах, бібліотеках та музеях.

«Фіксики»

Це маленькі чоловічки, які ховаються від людей і живуть всередині техніки і приладів. Вони вчаться, дружать з людським восьмирічним хлопчиком ДімДімичом і, звичайно, лагодять і пояснюють будову різних механізмів.

У центрі серіалу – сім’я Фіксиків: мама, тато, братик і сестра. Вони вчаться, дружать з людським восьмирічним хлопчиком ДімДімичом і, звичайно, лагодять і пояснюють будову різних механізмів.

Вони можуть полагодити найрізноманітніші поломки і розповісти про це дітям в ігровій формі. Наприклад, як працює холодильник, електрочайник, флеш-карта, пульт від телевізора, що таке сифон і навіщо він потрібний.

Крім ДімДімича, фіксиків ніхто не бачить: при наближенні людей вони перетворюються на болти.

Ці чоловічки простою мовою, краще шкільних вчителів пояснюють різноманітні фізичні явища. І це дуже добре – легко про складне. «Фіксики» – не для зовсім маленьких дітей, вони прекрасно підійдуть для дітей 4-7 років

«Уроки тітоньки Сови»

Захоплюючі уроки тітоньки Сови привернуть увагу Вашого малюка. Розважаючись із героями мультфільмів, дитина одночасно отримає корисні знання, вивчить літери абетки. Мультфільми направлені на розвиток пізнавальної сфери малюків.

«Капітошка»

Мультфільм про справжні дружні стосунки. Він вчить дітей, що завжди треба залишатись собою і йти за покликом серця, адже тільки тоді можна отримати задоволення від життя.

Події відбуваються між двома головними героями – Вовченям та Капітошкою. Вовченя думало, що кожен вовк повинен бути злим, хитрим і страшним. Воно ретельно намагалося наслідувати посібник для справжніх вовків, випробовувати різноманітні пози, але страшним стати все одно у нього не виходило. І одного разу він зустрічає Капітошку, який пояснює Вовченяті, що бути злим зовсім і не потрібно. Набагато веселіше дружити і співати пісні.

Капітошка — це весела краплинка чистого літнього дощу. Там, де з’являється Капітошка, розпускаються квіти, листочки і трави. Він приносить веселощі та дружбу у будинок Вовченяти і допомагає йому зрозуміти, хто він є насправді.

«Бджілка Майя»

Мультик виховує моральні якості особистості та розповідає про те, як бути у справжніх дружніх відносинах, де обов’язковим є підтримка один одного та допомога ближньому.

Бджілку Майю виховує її вчителька, міс Кассандра. Незважаючи на її попередження, Майя наповнена бажанням досліджувати величезний світ за межами вулика, і чинить неприпустимий злочин – втечу. Під час своїх пригод Майя, тепер перебуває у вигнанні, заводить дружбу з іншими комахами і разом з ними переживає різні небезпеки.

Добродушна бджілка Майя радує своїм життєлюбством усіх своїх друзів. Вона разом із своїм другом Віллі любить шукати що-небудь цікаве і захопливе, береться за будь-яку роботу і вирішує найскладніші завдання, що стоять перед нею в житті. Своєю життєрадісністю і чарівністю талановита і працьовита бджілка буквально притягує до себе все найпозитивніше.

Джерело:tvoemisto