У Києві демонструють більш ніж 700 малюнків кульковою ручкою

11 Січня 2016 13:49

fddae7

Киян і гостей міста запрошують на ювілейну виставку “А4, Кулькова ручка”, яка вже вдесяте продемонструє глядачам роботи, намальовані звичайною ручкою на простому офісному папері.

Проект «А4, Кулькова ручка» був започаткований “Карась Галереєю” у 2006 році і проводиться щорічно, представляючи до уваги глядачів роботи українських авторів, об’єднаних чітко визначеною концепцією, пише Вечірній Київ.

Ретроспективні виставки проекту традиційно представляються під час різних міжнародних фестивалів та форумів. Зокрема, останній проект експонувався в рамках міжнародного форуму сучасного мистецтва “Art Vilnus-2014” та V Міжнародного фестивалю “Книжковий Арсенал”. За підсумками кожної виставки випускається каталог, що документує актуальний зріз ідей та подій сьогодення. За десять років в проекті взяли участь більше 400 авторів, а зібрана колекція на даний момент налічує близько 3 тисяч робіт. В проекті неодноразово брали участь такі видатні постаті сучасного українського мистецтва, як Анатолій Криволап, Олександр Ройтбурд, Влада Ралко, Олексій Аполлонов та інші.

Цього року до експозиції увійшли більш ніж 700 робіт. Подивитися на шедеври, створені за допомогою простих підручних матеріалів, кияни можуть до 26 січня.

Виставка відкрита з понеділка по суботу з 11:00 до 19:00. Вхід вільний.
Адреса: Андріївський узвіз 22-а