В Києві судді та провідні експерти обговорять зміни до Кодексу адміністративного судочинства України

15 Січня 2016 16:55
ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

21 січня 2016 року в Києві відбудеться круглий стіл, на якому судді та провідні експерти обговорять зміни до Кодексу адміністративного судочинства України та нададуть їм експертну оцінку.

Захід пройде в рамках проектів ВГО «Асоціація суддів України» та USAID «Справедливе правосуддя» «Розробка та імплементація національних стандартів незалежності суддів України на основі міжнародних та європейських стандартів і досвіду судових систем світу», повідомляє Закон і Бізнес. Зокрема, на круглому столі учасникиобговорять проект Закону Україну «Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України».

В обговоренні візьмуть участь судді Київського апеляційного адміністративного суду, судді Вищого адміністративного суду України, судді окружних судів Києва та Київської області, народні депутати України та науковці.

Відвідати захід можна буде за адресою:  м. Київ, вул. Московська 8, Київський апеляційний адміністративний суд, корпус 30. Деталі та додаткова інформація за тел.: 067-755-11- 63. або за е-mail: vnsa@list.ru.