15 художників змусять засумніватися в тому, що бачать ваші очі

25 Лютого 2016 14:19

Майстерність деяких художників перевершує всі межі. Вони малюють чим завгодно: маслом, акриловими фарбами, вугіллям, кульковими ручками або простим олівцем, — але їх роботи не відрізнити від фотографій. Чимале завзятість і талант авторів роблять ці роботи чимось більшим ніж просто фотокопіями. У них життя, бачення художника, емоції і ілюзія світу, в якому ми живемо.

Дієго Фаціо

faredelbene

Дієго працює як струменевий принтер, починаючи малювати з краю аркуша. Малює простим олівцем і вугіллям. На створення одного портрета художника йде по 200 годин роботи.

Омар Ортіз

pinterest

Рівень передачі кольорів і відтінків настільки високий, що став його візитною карткою. Омар з властивим йому лаконізмом передає всі тонкі вигини і лінії, демонструючи красу граціозного тіла з усіх ракурсів.

Грегорі Тилкер

azsekerli

Грегорі Тилкер пише свої «дощові» полотна пензлем, використовуючи акварель і олійні фарби. Перегляд картин Грегорі нагадує подорож на машині в холодний непогожий день.

Рут Тайсон

deviantart

Британська художниця Рут Тайсон, як і багато її колег, не має художньої освіти, проте володіє оригінальною манерою виконання своїх робіт. Вона малює графітом і акварельними олівцями, але іноді береться і за фарби.

Роберто Бернарди

science-fun

Складно повірити, що «солодкі» натюрморти Роберто Бернарди не зняті на камеру. Кожен натюрморт з дивовижною точністю передає відображення на глянцевому поверхні столу, згини і відблиски.

Робін Елів

robineley

Лондонський художник створює масштабні реалістичні картини маслом. У картинах цієї колекції художник витончено «приховує» наготу людських тіл прозорою плівкою.

Готфрід Хельнвайн

thetoc

У своїх роботах Хельнвайн використовує переважно акварельні фарби. Він працює як живописець, кресляр, фотограф, скульптор і артист, розкриваючи всі сторони свого таланту.

Вінсент Фатауззо

kartinca

Роботи відомого австралійського художника Вінсента Фатауззо виставлені по всьому світу. Портрет Хіта Леджера був написаний за кілька тижнів до смерті актора.

Камальки Лауреано

kamalkylaureano

Камальки Лауреано — талановитий домініканський художник. Він застосовує техніку письма акриловими фарбами на полотні. Для нього робота — це не просто наслідування фотографії, а наслідування життя.

Підлогу Кэдден

mdig

Єдиний інструмент автора — грифельної олівець. Його, виявляється, цілком достатньо, щоб в точності передати кожну лінію, зморшку або емоцію. Сумніватися в геніальності автора не доводиться.

Томас Арвід

nevsepic

Томас не має ніякої освіти. Напрацювавши майстерність за власною системою навчання, художник прийшов до своєї темі — темі вина. Так і виник «Винний льох Томаса Арвіда» — серія робіт з зображеннями пляшок, корків, штопорів і келихів з іскристими напоями.

Брайан Друрі

mdig

Американський художник закінчив у 2007 році Нью-Йоркську академію мистецтв і з тих пір працює в жанрі реалізму. Призер безлічі престижних премій США і Європи Друрі фокусується на органічних якості шкіри і показує ту сторону людини, яку від нас так часто намагаються приховати.

Ігаль Озери

yandex

Ігаль неймовірно точно передає гру світла і тіні, відблиски і сонячні засвітки, тим самим майстерно створюючи ілюзію фотографії.

Танер Цейлан

pinterest

Відомий турецький художник, який малює в стилі гіперреалізму і спеціалізується на відтворенні фотографій. Для своїх робіт використовує переважно акрил.

Ендрю Телбот

Andrew Talbot

Відомий британський художник Ендрю Телбот займається малюнком з 15 років і з 2002 року заробляє собі на життя своїми творами. Приголомшлива реалістичність і яскраві фарби роблять його стиль одним з найбільш впізнаваних, що ставить художника в ряди кращих у своїй справі.

Джерело: dobri-porady.pp.ua