Афіша Києва на 20-21 лютого

19 Лютого 2016 18:02

Не знаєте, куди сходити і що подивитися на цих вихідних? НВ пропонує добірку цікавих культурних подій Києва на 20-21 лютого.

Виставка Відновлення пам’яті

Де і коли: триватиме до 4 березня на території платформи культурних ініціатив Ізоляція

Художня виставка про окупацію Росією Криму та про військове вторгнення до Східної України. Про долі людей, які залишили рідний дім через інакомислення та переслідування. Кожен з учасників виставки розповість про свою втрату від першої особи.


© ІЗОЛЯЦІЯ

© ІЗОЛЯЦІЯ

 


Виставка картин Семена Щербини

Де і коли: триватиме до 27 березня в Арт-центрі Я. Гретера

Роботи талановитого українського художника Семена Щербини вже підкорили творчу еліту України та Європи. Автор пише полотна в жанрі абстрактного живопису і представляє відвідувачам виставки картини українського села XVIII століття, але в стилі наших днів.


© Семен Щербина

© Семен Щербина

 


Жіночий арт-проект

Де і коли: триватиме до 2 березня у Шоколадному домі

Унікальний проект об’єднав відомих українських жінок-художників, дизайнерів, ювелірів, скульпторів і графіків. Виставка робіт талановитих жінок відкрилася 13 лютого та проходить у Шоколадному домі.


© Жіночий арт-проект/Facebook

© Жіночий арт-проект/Facebook

 


Фешн-маркет Всі. Свої. Дім та декор

Де і коли: 20-21 лютого в галереї D12

2 поверхи галереї займуть стильні та якісні речі від кращих українських виробників предметів інтер’єру та декору для дому. Оцінити та придбати можна буде меблі, посуд, постільну білизну, декоративні подушки, картини, світильники, вазони для квітів і багато чого іншого.


© Всі. Свої. Дім та декор

© Всі. Свої. Дім та декор

 


Фестиваль Дива у замку

Де і коли: 20-21 лютого в Sky Family Park

До кінця зими Sky Family Park перетвориться на чарівний замок. Відвідувачів чекають ярмарки, карнавали, майстер-класи, велика і маленька ковзанки, снігова гірка, атракціони, автодром, лаундж-зона з фуд-кортом і баром.

Гостей пригощатимуть вершковим пивом і дивуватимуть уроками магії, різдвяним балом, грою в квідич і багатьом чим іншим.


© Sky Family Park

© Sky Family Park

 


De profundis. Концерт пам’яті загиблих за свободу і незалежність України

Де і коли: 21 лютого о 19:00 в Будинку актора

Концерт-спектакль, де музичні номери будуть переплітатися зі спогадами очевидців, поезією та прозою. Виручені від концерту кошти будуть передані на підтримку воїнів АТО.


© Pixabay

© Pixabay

 


Кінопоказ The Kid. Чарлі Чаплін

Де і коли: 21 лютого о 19:00 в арт-просторі Transform Place

Фільм Малюк – це перша повнометражна режисерська робота Чарлі Чапліна. Легендарне німе кіно показує життя Бродяги і маленького, покинутого батьками, хлопчика. У ролі тапера на цьому кінопоказі виступить один з найкращих джазових піаністів України — Олексій Боголюбов.


© Transform Place

© Transform Place

 


Кіноклуб BLOW-UP

Де і коли: 21 лютого о 16:00 в Кінопанорамі

Кінотеатр Кінопанорама спільно з міжнародною організацією CinemaHall представляють проект Блоу-ап. Організатори називають кіноклуб творчою лабораторією і психологічним тренінгом.

Щонеділі, починаючи з 31 січня, у Кінопанорамі будуть демонструватися потужні кіношедеври. Перегляд фільмів буде проходити разом з ведучим – психологом-емпатом Андрієм Жельветро. 21 лютого буде показана культова драма Реквієм за мрією.


© Кинопанорамa

© Кінопанорама

 


The best of Super Bowl commercials 2016

Де і коли: 20 і 21 лютого в Кінопанорамі

20 і 21 лютого в кінотеатрі Кінопанорама відбудеться показ найдорожчих рекламних роликів 2016 року, які транслювалися під час ювілейної гри за супер кубок з американського футболу Super Bowl.

Під час гри, яку щорічно дивляться мільйони американців, демонструють найбільш креативні та цікаві ролики, у створення яких вкладають величезні суми грошей.


© Самая дорогая реклама 2016 года с Super Bowl/Facebook

© найдорожча реклама 2016 року з Super Bowl/Facebook