Apple заблокувала iPhone, відремонтовані в неавторизованих точках

8 Лютого 2016 09:21

тт

Компанія Apple з давніх пір негативно відноситься до ремонту своїх пристроїв в неавторизованих сервісних центрах. На цей раз в Купертіно вирішили підійти до цього питання грунтовно: Apple просто взяла і зробила непридатними до використання 180 тисяч iPhone.

Постраждалі користувачі поскаржилися на появу «Помилки 53» – це свідчить про заміну кнопки Home з вбудованим сканером відбитків пальців в неофіційному сервісному центрі, пише видання The Guardian.

Як повідомили представники Apple, iPhone дійсно блокується при виявленні системою неофіційних комплектуючих. У випадку з журналістом The Guardian це сталося при спробі оновлення до iOS 9.

Оскільки iPhone фактично перетворюється в «кирпич» при виникненні «Помилки 53», в Apple радять звернутися в разі її появи в авторизований сервісний центр. Тільки в цьому випадку система не буде «лаятися» на комплектуючі.

Відомо, що проблема торкнулася багатьох власників iPhone 5s, але, швидше за все, не обійшла стороною й інші пристрої, в тому числі iPad з Touch ID.

Читайте більше на: http://ua-format.com/2016/02/apple-zablokuvala-iphone-vidremontovani-v-neavtorizovanix-tochkax/