Чому успіхи у навчанні можуть обернутися фіаско на роботі.

23 Лютого 2016 17:24
parkkyivrus.com

parkkyivrus.com

Тара Мор, кар’єрний коуч і засновник всесвітньої програми лідерства для жінок Велика гра, розповіла, чому успіхи у навчанні можуть обернутися фіаско на роботі.

За словами фахівця, ті особисті якості, які допомагають досягати висот у навчанні, часто перешкоджають успішній роботі, пише New York Post. Зазвичай успішні студенти прагнуть до знань, щоб розташувати до себе викладачів і підлаштуватися під загальні правила навчального процесу. Але, як розповідає експерт, більшість роботодавців хочуть бачити у своїх працівниках ініціативність, здатність йти на ризик, гнучкість у вирішенні складних завдань, а також вони повинні викликати повагу.

Як пояснює Тара Мор, багато старанних студентів вміють чітко виконувати намічений план роботи: не більше, але й ні в якому разі не менше. У той же час менш успішні студенти можуть підійти до виконання завдання більш креативно або проявити гнучкість на шляху до фінального результату. Вони більш здатні йти на ризик і проявляти кмітливість.

Особисте дослідження Тари Мор показало, що студенти з високими балами у дипломі мають більше шансів знайти роботу, але утриматися на посаді і проявляти лідерські якості, коли це необхідно, їм набагато важче, ніж випускникам з більш низькими оцінками. Більш того, Мор відзначає, що в будь-якому навчальному процесі поширена суб’єктивність оцінки знань.

Однак експерт розповідає, що як і з будь-якого правила, тут теж є свої винятки. Вона зазначаэ, що їй доводилося декілька разів стикатися з людьми, які показували хороші результаті не тільки в навчанні, але і на роботі.

Джерело: НВ STYLE