Лесь Подерв’янський проведе зустріч з читачами

6 Лютого 2016 15:09

55555555554

18-го лютого у київській книгарні «Буква» відбудеться розмова із живою легендою, культовим автором українського андеграунду, художником, драматургом – Лесем Подерв’янським. Зустріч відбудеться в рамках презентації книги «Африка, сни» та пройде у форматі запитання-відповідь, де кожен охочий зможе спитати у класика про те, що його давно цікавило.

«Африка, сни» – це найповніше зібрання творів Подерв’янського. До книжки ввійшли тексти, які розійшлися на цитати раніше, ніж автор усвідомив, що мав би стати першим українським письменником-мільйонером. Книга вийшла у видавництві «Наш Формат».

Твори Подерв’янського знайшли поціновувачів як серед юних та допитливих студентів-першокурсників, так і серед битих життям мільярдерів. У зібранні вперше публікуються нова редакція «Павліка Морозова», оповідання, а також повнометражна комедія-екшн «Ваша Галя балувана» – неперевершена кіноісторія про прекрасну Галю, українську якудзу і Дао, яке не описати словами.

Лесь Подерв’янський – культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», «катакомбний класик», кумир жінок, художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матерщинник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва… Про яскравих особистостей легко говорити – це можна робити безкінечно. Від себе можу додати і назвати його неперекладним, але дуже змістовним українським словом – «Митець». Сам себе він називає художником.
Вхід – вільний.