Поліцейських, які не склали тести, працевлаштовуватимуть на Донбасі?

19 Лютого 2016 11:02
x-true.info

x-true.info

В Міністерстві внутрішніх справ України розглядають можливість працевлаштовувати на Донбасі поліцейських, які не пройшли атестацію.

Як повідомляє  “ЗіБ”  з посиланням на  МВС, за умови бездоганної анкети їм можуть надати шанс вдруге пройти тестування тоді, коли в Донецькій і Луганській області розпочнеться загальний процес атестації.

За підсумками розширеної наради керівництва Міністерства внутрішніх справ вирішується питання про розробку механізму надання права на повторне складання тестів тим співробітникам, якіраніше показали незадовільні результати.

Пошук такого рішення обумовлений тим, що, за інформацією атестаційних комісій, деякі співробітники показували незадовільні результати з об’єктивних причин: приходили на тестування після напруженого робочого дня, занадто хвилювалися або за станом здоров’я.

Однак розглядатимуться лише ті кандидатури, які не мають нереабілітуючих даних у своїх особових справах та за своїми людськими якостями гідні служити в Національній поліції.

Згідно з цим проектом, таким працівникам може бути надана можливість перейти на роботу в обласні управління НПУ в Донецькій і Луганській області і там, коли прийде час, ще раз скласти тести на загальних підставах разом з іншими працівниками поліції.