У Києві стартує проект про історії бійців АТО та волонтерів, які під час воєнних дій на сході України втратили кінцівки

3 Лютого 2016 13:24

111

Сьогодні, третього лютого, о 18.30 у приміщенні Національного музею Тараса Шевченка відбудеться урочиста презентація соціального мультимедійного проекту “Переможці”. Велику фотовиставку відвідають герої АТО, спортсмени, волонтери, зірки, громадські лідери, культурні діячі, меценати, дипломати, топ-блогери і журналісти. У програмі – музичні виступи Анастасії Приходько, TARABAROVA, а також Kiev Tango project, колективу “Українські Барви”, гурту “Врода” та Ейри.

Соціальний мультимедійний проект “Переможці” – спільний проект Телевізійної служби новин та журналу VIVA!. Він розповідає історії бійців АТО та волонтерів, які під час воєнних дій на сході України втратили кінцівки, але не втратили сили духу. В основі проекту – серія фотографій відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, які демонструють, що люди з протезами – це повноцінні члени суспільства, які мають усі можливості жити, працювати, втілювати мрії, одружуватися, здобувати нові перемоги.

У 2016 році фотовиставку буде показано в кількох містах США та Канади. Куратор проекту – Соломія Вітвіцька, ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1.

У рамках проекту журнал Viva! презентує спецвипуск із 18 дивовижними історіями героїв. Усі кошти від продажу благодійного номера підуть на розвиток сучасного протезування в Україні.

Фотовиставка  “Переможці” буде відкрита і доступна  для всіх охочих з 4-го до 21-го лютого у Національному музеї Тараса Шевченка (бул. Шевченка, 12).

Джерело: Вечрній Київ