Українці визначилися, які авто кращі: бензинові, дизельні чи на газу

15 Лютого 2016 14:32

Продажі за січень 2016 року, показують, що український авторинок посилено заселяється автомобілями з дизельними моторами. За перший місяць нового року, продажу цього типу автомобілів зайняли рівно третина всього автомобільного ринку.

4772_56083.jpg (84.56 Kb)

Легковий сегмент, відзначився зростанням продажів іменного автомобілів на “важкому” паливі. За місяць українці придбали 33,7 відсотка дизелів, інформує Соцпортал.

Сегмент комерційних автомобілів зможе похвалитися 78 відсотком “дизельних продажів”, інші частки розподілилися в порядку: 14 відсотків за бензин і 8 відсотків за газо-балонне обладнання.

Сегмент автобусів, традиційно представив продажу 70 відсотків продажів дизельний автомоторов, 27 відсотків працюючих на газі і три відсотки на бензині.

У сумі, за січень цілих 40 відсотків автомобілів в Україні продалося саме з дизельними двигунами, вісім відсотків на автомобілі з газо-балонним обладнанням і 51 відсоток з бензиновими двигунами.

Це означає, що частина продажів бензинових автомобілів зменшилася на п’ять відсотків, а працюючих на дизелі і газі, збільшилася на три і два відсотки.