Яким буде життя на Землі через 100 років

22 Лютого 2016 17:05
Фото: joyreactor.cc

Фото: joyreactor.cc

Вчені розробили модель майбутнього, в якому житимуть наші нащадки

Вчені спробували уявити, як буде виглядати життя людини через 100 років. Група фахівців-футурологів розробила модель майбутнього, в якому будуть жити наші нащадки, передає Novoston.

Згідно з їхнім уявленням, люди майбутнього житимуть у будинках, які будуть побудовані під землею, або ж освоять дно океану. Вчені розповіли, що під водою будуть побудовані капсули-бульбашки, в яких і житиме людство. Стіни будівель будуть виконані з рідкокристалічного матеріалу, завдяки цьому можна буде міняти дизайн інтер’єру, не проводячи ремонтних робіт. Також, фахівці впевнені, що через сто років усі елементи декору будуть друкуватися на 3D-принтерах.

Що стосується транспорту, то сучасні автомобілі замінять дрони. Причому управляти ними зможе навіть дитина. Подібний транспорт зможе з легкістю переносити навіть цілі будинки, якщо вам раптом захочеться трохи відпочити де-небудь на морському узбережжі. Крім цього, в 2116 році люди, вибираючи місце для відпустки, спокійно зможуть зупинити свій вибір на марсіанських або місячних курортах.

Що ж стосується їжі, то в майбутньому кожен зможе просто роздрукувати собі їжу від улюбленого шеф-кухаря на 3D-принтері.

Джерело: Сегодня