Афіша Києва на 12-13 березня: фешн-маркет, дегустація млинців і чарівна музика

11 Березня 2016 18:00

Не знаєте, як провести наступні вихідні? НВ пропонує добірку цікавих культурних подій Києва на 12-13 березня.

Виставка Сни Березневого зайця

Де і коли: триватиме до 20 березня у салоні Багет

Проект української художниці Олени Россіхіної Сни Березневого зайця стартував 5 березня. У своїх акварельних роботах автор використовує прості та зрозумілі форми, демонструючи красу співіснування природи і людини у великому місті.


© Сны Мартовского зайца

© Сни Березневого зайця

Виставка колажів і графіті The Dreamscape

Де і коли: триватиме до 27 березня в Щербенко Арт Центрі

У рамках першої персональної виставки Anastasiia Gubska будуть представлені роботи в жанрі колажу і графіті. Проект The Dreamscape відображає оброблені знімки в гіпнотичному, фрагментованому вигляді з яскравими мальовничими слідами. Автор колажів стверджує, що «Іноді те, що ти бачиш у своїй голові, набагато масштабніше за навколишню реальность».


© Shcherbenko Art Centre

© Shcherbenko Art Centre

Виставка картин Семена Щербини

Де і коли: триватиме до 27 березня в Арт-центрі Я. Гретера

Роботи талановитого українського художника Семена Щербини вже підкорили творчу еліту України та Європи. Автор пише полотна в жанрі абстрактного живопису і представляє відвідувачам виставки картини українського села XVIII століття, але в стилі наших днів.


© Семен Щербина

© Семен Щербина

Арт-проект Таємниці Венеції

Де і коли: триватиме до 11 квітня у галереї Parfum buro

Арт-проект пронизаний атмосферою загадкової і величної Венеції. Своїми враженнями про красиве італійське місто поділяться три художника: Ярослав Присяжнюк представить чудові колажі, Олександр Бланк покаже цікаві фотороботи, а Марія Куликовська здивує скульптурами жіночих ніжок, виконаними з мила.


© Shcherbenko Art Centre

© Shcherbenko Art Centre

Ювілейний Ukrainian Fashion Market

Де і коли: 12-13 березня в Музеї історії Києва

Десяте ювілейне свято моди і весни Ukrainian Fashion Market відбудеться на цих вихідних. Відвідувачі маркету зможуть оцінити колекції найкращих українських дизайнерів, взяти участь у захопливих змаганнях, брейн-рингу з зірками, відвідати beauty-зону, lounge-зону, фото-зону та безліч інших цікавих заходів.

Гостей також чекають понад 30 відкритих шоурумів, арт-зони для найменших, майстер-класи від провідних стилістів, модних блогерів, а також безліч знижок, подарунків і частувань.


© Ukrainian Fashion Market

© Ukrainian Fashion Market

Фешн-маркет Всі. Свої. Нові колекції

Де і коли: 12-13 березня в галереї D12

Гості маркету зможуть повністю оновити свій гардероб. У рамках демонстрації нових весняно-літніх колекцій молодих українських брендів будуть представлені і нижня білизна, і верхній одяг. Також відвідувачів навчать шити класичні англійські оксфорди.


© Всі.Свої | Нові колекції/Facebook

© Всі.Свої | Нові колекції/Facebook

Масляна на Поштовій площі

Де і коли: 12 – 13 березня на Поштовій площі

З 6 березня на Поштовій площі проходить веселе та смачне свято проводів зими і зустрічі весни. Гостей свята чекають ігри, конкурси, подарунки, сувеніри, різні ласощі та багато інших розваг. В останній день Масляної тут спалять солом’яне опудало.


© www.ufest.in.ua

© www.ufest.in.ua

Масничні гуляння в парку Шевченка

Де і коли: 12 – 13 березня у парку ім. Тараса Шевченка

Гостей чудового ярмарку чекають смачні пригощання, море млинців і вареників, цікаві конкурси та розваги, виступи фольклорних ансамблів та танцювальних колективів, розповіді про історію і старовинні звичаї Масляної, товари народних майстрів з кераміки, соломи й дерева, майстер-класи з традиційних ремесел та багато іншого.


© Масленица в парке Шевченко

© Масляна в парку Шевченка

Масляна в Мануфактурі

Де і коли: 13 березня з 12:00 в аутлет-містечку Мануфактура

У рамках святкування відвідувачів чекають захопливі майстер-класи, уроки з приготування найсмачніших українських млинців, дегустація солодощів і гарячих напоїв, розваги для дітей від аніматорів, виступи фольклорних ансамблів і ярмарок сувенірної продукції народних майстрів.


© Мануфактура

© Мануфактура

Масляна в ТЦ Даринок

Де і коли: 12 – 13 березня у ТЦ Даринок

Даринок підготував безліч масляних розваг. Відвідувачів чекають народні гуляння, танці, пісні, циркові номери з тваринами, шоу з обручами, жонглювання ложками, тарілками й тацями. Також будуть проходити кулінарні майстер-класи з приготування ідеальних млинців. Для дітей будуть доступні майстер-класи з хенд-мейду, веселі ігри та ляльковий спектакль. Всі гості зможуть взяти участь у розіграші приємних призів.


© ТЦ Дарынок

© ТЦ Даринок

Концерт Чарівна музика з чарівного кіно

Де і коли: 12 березня о 20:00 в Будинку кіно

У рамках цього музичного вечора прозвучать теплі й ніжні саундтреки з відомих фільмів. Оркестр Віртуози Києва та піаніст Олексій Боголюбов виконають композиції з кінострічок 1+1, Траса 60, Королівство повного місяця, Бердмен, Дівчина на мосту, Артист, А в душі я танцюю, Ілюзіоніст, Мої чорничні ночі та багатьох інших.


© svitloconcert.com

© svitloconcert.com

Концерт Класика для всіх при свічках

Де і коли: 13 березня о 20:00 в Будинку кіно

На незвичайному концерті при свічках прозвучать твори видатних композиторів Чайковського, Вівальді, Дебюсі, Паганіні, П’яццолли, Гріга, Андерсена та багатьох інших. Кожна композиція буде супроводжуватися розповідями про її історію та про переживання композиторів у момент написання.


© svitloconcert.com

© svitloconcert.com

Кіноклуб BLOW-UP

Де і коли: 13 березня о 16:00 в Кінопанорамі

Кінотеатр Кінопанорама спільно з міжнародною організацією CinemaHall представляють проект Блоу-ап. Організатори називають кіноклуб творчою лабораторією і психологічним тренінгом.

Щонеділі, починаючи з 31 січня, в Кінопанорамі демонструються потужні кіношедеври. Перегляд фільмів проходить разом з ведучим – психологом-емпатом Андрієм Жельветро. 13 березня в кіноклубі покажуть історичну драму Франсуа Трюффо Останнє метро.


© Кинопанорама

© Кінопанорама
Джерело: nv.ua