На вихідних у Києві обиратимуть «Міс Мяу Україна»

3 Березня 2016 08:46
У ці вихідні – 5 та 6 березня – в Українському домі (Хрещатик, 2) відбудеться Міжнародна виставка котів, конкурс краси та граційності для кішок та конкурс котів у костюмах.

Вперше в Україні пухнасті учасниці виставки змагатимуться у конкурсі за титул «Міс Мяу Україна»,  де буде обрана найвитонченіша та найелегантніша кішка з усіх учасниць. В суботу 5-го березня відбудеться конкурс на найбільш граційну кішку, а 6-го березня — конкурс кішок в костюмах.

Також традиційно обидва дні буде проводитись урочистий конкурс, на якому міжнародні експерти визначатимуть найкращих представників з усіх порід. На виставці будуть представлені коти та кошенята близько 30 різних порід з українських та європейських розплідників, у залі пануватиме романтична атмосфера.

Захід проходить в рамках фестивалю «Французький променад», під час якого можна не тільки скуштувати страви французької кухні та купити вишуканий подарунок до свята, але і отримати урок французької мови та взяти участь у тест-драйві французьких авто.

Діти, якими опікується Гуманітарний штаб ГО «Всеукраїнська організація зі справ вимушених переселенців» та БО «Благодійний Фонд «Український дім», отримали можливість відвідати виставку котів 5-6 березня 2016 року в Українському домі. Крім цього, діти зможуть прийняти участь у конкурсі дитячого малюнку «Моя улюблена киця», який буде проходити у рамках виставки. Як повідомляють організатори виставки, переможці конкурсу будуть нагороджені приємними подарунками-сюрпризами.

Виставку котів проводить «КФЦ  «Роял Феліне» під егідою міжнародної федерації FIFe, генеральний спонсор Purina ®Pro Plan®.

Виставка відкрита для відвідувачів у суботу та неділю з 10-ї ранку до 18-ї вечора.

У виставковій залі працюватиме професійний фотограф, будуть представлені зоотовари і корми, а також сувеніри та подарунки ручної роботи.

Вартість квитка на виставку котів: 50 грн, пільговий 30 грн, діти до 7 років та пенсіонери та багатодітні сім’ї – безкоштовно.

Вхід на «Французький променад» — безкоштовний.

Джерело: Соцпортал