Науковці з’ясували, яким чином чоловіки і жінки шукають супутників життя

14 Березня 2016 09:14

Група експертів провела цікаве дослідження, в ході якого науковці з’ясували, яким чином хлопці і дівчата шукають собі супутників життя.
Щоб зробити висновок потрібно тільки кілька секунд

На думку психологів, деякі риси характеру і стилі поведінки можуть залучити як жінок, так і чоловіків. Однак, іноді буває так, що в знайомстві зацікавлена тільки одна людина. Коли люди вибирають постійного ceксуального партнера, вони аналізують свої бажання та уподобання. Підсумки проектів опубліковані в The Independent. Слід зауважити, що в дослідженнях взяли участь 4499 представників сильної статі й 5310 жінок з 37 країн світу.

Авторами спостережень стали співробітники з Шакельфорда, Шмітта і Басса. Добровольці повинні були розповісти про свої ідеальні стосунки. Середній вік випробовуваних варіювався від 22 до 23 років. Підсумки експериментів показали, що існує, як мінімум 4 фактора, на які люди звертають особливу увагу.

Перше місце посів матеріальний стан претендента, друга позиція закріпилася за красою, надійністю, стабільністю та рівнем здоров’я людини. Третє місце зайняли освіта, любов до дітей і родинність. Останню позицію психологи закріпили за релігійними переконаннями.

Таким чином, перш ніж зробити остаточний вибір, кожна людина аналізує сукупність даних факторів.

healthvesti.com