Онлайн голосування за перейменування двох проспектів на честь Шухевича та Бандери

30 Березня 2016 13:02

До 28 травня на сайті київської влади триватиме електронне голосування за перейменування проспектів імені генерала Ватутіна та Московського на честь Романа Шухевича та Степана Бандери відповідно.

dedmaxopka.livejournal.com

Так звані електронні консультації проводяться на сторінці сайту КМДА.

Відповідні проекти про перейменування цих двох проспектів, а також ще 5 вулиць були оприлюднені вчора і, відповідно, від учора розпочато у такий спосіб громадське обговорення нових назв проспектів та вулиць.

Отже, всім бажаючим пропонується також залишити свою думку щодо перейменування:

вулиці Баумана у Шевченківському районі на вулицю Януша Корчака;

вулиці Ванди Василевської у Шевченківському районі на вулицю Всеволода Змієнка;

вулиці Кутузова у Печерському районі на вулицю генерала Алмазова;

провулку Кутузова у Печерському районі на провулок Євгена Гуцала;

вулиці Суворова у Печерському районі на вулицю Михайла Омеляновича-Павленка.

Як повідомляв УНІАН, 2 березня Комісія з питань найменувань столичної держадміністрації підтримала пропозиції Українського інституту національної пам’яті щодо перейменування низки вулиць столиці, в тому числі Московського проспекту та проспекту ім. генерала Ватутіна на честь Бандери та Шухевича відповідно, а вулиці Кутузова у Печерському районі – на вулицю генерала Алмазова; вулицю Василевської в Шевченківському районі – на вулицю Змієнка тощо.

В КМДА заявили, що тільки після завершення громадського обговорення (електронного голосування) з урахуванням отриманих пропозицій та зауважень буде прийнято рішення про нові назви вулиць та проспектів.


Детальніше читайте на УНІАН: http://kiev.unian.ua/1303968-kmda-provodit-onlayn-golosuvannya-za-pereymenuvannya-prospektiv-vatutina-ta-moskovskogo.html