Оригінальні дитячі майданчики Києва

30 Березня 2016 16:28

Відвідавши одне з цих місць, класик напевно вигукнув би: «О, скільки нам відкриттів дивних …» може подарувати звичайна дитяча площадка! Втім, не така вже й проста.

Майданчик Панди

Недалеко від метро Дружби Народів, в маленькому зеленому дворику, розташований майданчик з симпатичними пандами. Вони знаходяться всюди: ховаються на деревах, розглядають ліхтарі або сидять сімейним колом біля гойдалок.

Милые панды обитают на площадкеМайданчик невеликий, але дуже затишний. Дітям буде приємно побігати по дрібному гравію або вилізти на підвісний міст. А вечорами тут включається нічне підсвічування.
Ланшафтный дизайн вокруг площадкиАдреса:  вул Кіквідзе, 4

Майданчик Корабель

Відправитися в  плавання тепер простіше простого! У розпорядженні маленьких моряків цілий корабель зі штурвалом, трапом і вітрилами.

Детская площадка в виде корабля
Адреса: проспект Перемоги, 95

Iнклюзивний майданчик

На майданчику знаходяться: невелика гірка, круглі гойдалки, дошка у вигляді слоника для малювання крейдою, будиночок-вігвам, розвиваючі панелі, музичні панелі з барабанами, панель з лабіринтом, металофони і ксилофони, а також сенсорна панель, панель з абеткою, виконаною шрифтом Брайля  для дітей з обмеженим зором.

Детская площадка для детей с особенностями в развитии
Пощадка была открыта на территории Отделения социальной реабилитации детей с задержкой психического и физического развития, нарушениями ЦНС и ранней реабилитации детей инвалидов ТЦСО Днепровского района г. Киева
Майданчик був відкритий на території Відділення соціальної реабілітації дітей з затримкою психічного і фізичного розвитку, порушеннями центральної нервової системи і ранньої реабілітації дітей інвалідів ТЦСО Дніпровського району м.Києва

Адреса: Курнатовського, 7-А

Пейзажка

Незвичайна Пейзажка вже давно полюбилася киянам. А для дітей тут ціле царство казки.

Сказочные жители Пейзажной аллеи
На території алеї знаходяться цілих три майданчики з оригінальними скульптурами. Мозаїчні звірятка і фонтани бавлять дітей своїми смішними формами і відкривають двері в світ дитячої фантазії.
Майданчик має не тільки розважальний, але і пізнавальний характер

Адреса: на перетині вул. Володимирській, 2 та вул. Житомирській, 36.

Площадка имеет не только развлекательный, но и познавательный характер
Майданчик Замок

Сходи, вежі, труби і турніки – такі пригоди чекають на всіх потрапивших  в це тридесяте царство. Величезний плюс – наявність всюди навісних «козирків», що захищають від сонця. Неподалік від майданчика обладнаний стіл для гри в теніс, де позмагатися за допомогою ракетки може кожен бажаючий!
Цілий ігровий комплекс у вигляді замку

Адреса: вул. Єреванська, 29-31

Целый игровой комплекс в виде замкаДжерело: kyiv.changeua.com