Публікація страв у соцмережах робить смак їжі кращим

13 Березня 2016 15:39

Американські вчені заявляють, що публікація фотографій страв у соціальних мережах робить смак їжі кращим.

Дослідження показали, що коли люди знімають страви перед його вживанням, в цей час у них покращується сприйняття смаку, пише New York Post. Такого висновку фахівці дійшли після проведення експерименту за участю більше ста людей. Учасників попросили перед їжею фотографувати страви і публікувати знімки. В результаті практично 90% респондентів заявили, що їжа дійсно була смачнішою.

Більш ранні дослідження, проведені британськими та американськими вченими, показали, що зйомка корисної їжі робить її більш привабливою до вживання. Таким чином, учасники експерименту заявили, що після декількох знімків, здорова їжа здалася смачнішою і кориснішою, тому вони з’їли її із задоволенням.

Джерело: НВ STYLE