П’ять способів бути щасливим кожен день

27 Березня 2016 11:36
mydim.ua

mydim.ua

Американський лайф-коуч Керолайн Уебб представила кілька рекомендацій, які допоможуть бути щасливим щодня.

Дані поради фахівець детально описала в книзі під назвою Як зробити день добрим: Думайте більше, відчувайте краще і змініть свою робочу життя, пише New York Post. Грунтуючись на своїх знаннях психології та правильному способі життя, Уебб поділилася наступними практичними порадами:

1. Вставайте з ліжка в хорошому настрої

Зазвичай прокидатися в хорошому настрої буває не так легко, але щоб подолати негативний настрій, слід виділити трохи часу, щоб згадати як мінімум три позитивні життєві моменти. Це допоможе подумки перезавантажитися і налаштуватися на гарний день.

2. Ставте реальні цілі

Величезний список справ може морально тягнути вниз і нависнути непідйомним вантажем. До будь-якої мети потрібно рухатися маленькими кроками, тому Уебб радить робити маленькі списки на короткий проміжок часу, щоб отримувати задоволення від виконаних завдань.

3. Проявляйте співчуття

Коли хтось веде себе агресивно по відношенню до Вас, це неодмінно псує настрій. У такому разі коуч рекомендує таку вправу: слід уявити кілька варіантів, чому людина так себе поводить.

4. Беріть перерви

Чим довше Ви безперервно працюєте, тим гіршим вийде кінцевий результат. Людині необхідний відпочинок, щоб не втрачати працездатність. Експерт рекомендує робити невеликі паузи кожні 90 хвилин

5. Піднімайте настрій іншим

Найшвидший спосіб отримати позитивний настрій – підняти настрій оточуючим. Ви можете поступитися місцем у транспорті чи похвалити бариста за хорошу каву.

Джерело:nv.ua