У Києві покажуть відому оперу Джузеппе Верді

22 Березня 2016 13:12
00
 23 березня в кінотеатрі Київ покажуть оперу Джузеппе Верді під назвою “Ернані”.
Показ вистави Джузеппе Верді “Ернані” за мотивами однойменної п’єси Віктора Гюго відбудеться в рамках програми “Шедеври світової театральної сцени на великому екрані”.

Опера поставлена ​​театром Монте-Карло. Її режисером став Жан-Луї Гринда. Партії виконують: Роман Варгас, Людовик Тезье, Олександр Виноградов, Світла Васильєва.

“Ми дуже раді, що наші глядачі із задоволенням ходять слухати оперу в кіно. Завдяки виходу опер в широкий кінопрокат, глядачі можуть подивитися найцікавіші сучасні постановки, і нерідко це спектаклі, до яких не звертаються українські режисери і кінотеатр для багатьох стає єдиним місцем, де можна відчути себе частиною бурхливої, повної ідей і різноманітних експериментів життя світової оперної сцени, “- прокоментувала подію менеджер з реклами кінотеатру “Київ” Тетяна Січкаренко.

Опера Ернані також буде показана 24 березня в київському кінотеатрі “Сінема-сіті”, 27 березня в ” Жовтні”. А в подальшому її побачать глядачі Одеси, Миколаєва, Запоріжжя, Херсона, Житомира, Тернополя, Дніпропетровська та Чернігова.
Ціна квитка: 150 грн.
Джерело: bigmir.net