У Києві відкриється виставка графіті

9 Березня 2016 15:53

invite_print_145x145

12 березня у Щербенко Арт центрі відкриється перша персональна виставка Anastasiia Gubska, в межах якої будуть представлені роботи в жанрі колажу та графіті.

Проект “The Dreamscape” досліджує перероблені схоплення у гіпнотичній, фрагментованій розповіді. Техніка Anatasiia Gubska зумовлює вибір виразних зображень та поєднання їх з яскравими живописними слідами. Найбільший з її інтересів – це гра особистості між публічним та приватним ‘Я’.  У різних ситуаціях піддослідні показують екстраординарні результати, накладаючи альтернативну реальність та незвичайний досвід один на одного:

“Іноді те, що ви бачите у себе в голові, масштабніше ніж реальність навколо. Як митець я працюю з автобіографічним та вигаданим внутрішнім світом, розміщую його у фрагментованих та відредагованих зображеннях, додаючи виразний живописний слід.”

Виставка “The Dreamscape” триватиме в просторі Щербенко Арт Центру до 27 березня включно.

Anastasiia Gubska

Народилася у Києві у  1996 році. Живе і навчається у Лондоні, вивчає Образотворчі мистецтва у Кінгстонському університеті. Брала участь у конкурсах Saatchi Gallery. Представляла свої роботи у групових та персональних виставках у Музеї Івана Гончара, галереї Світлиця, в рамках Фестивалю міської культури I love Kiev 2011 з проектом Undegraund, галерея Лавра, Київ, Україна.