У столиці презентують книжку про активних переселенців

10 Березня 2016 11:05

4-

Книгарня “Є” та літературна аґенція “Discursus” запрошують на презентацію видання “Переселенці. Люди, які не загубили себе” (упорядниця – Світлана Ославська), повідомляє Вечірній Київ

Нинішня російсько-українська війна на Донбасі спричиняє колосальні суспільні зміни. Це відбиток на довгі роки, який відчуватимуть не лише очевидці, учасники подій, а й їхні нащадки. Доля внутрішньо переміщених осіб – один із найдраматичніших наслідків цієї війни.

«Переселенці. Люди, які не загубили себе» – це долі конкретних людей, які нині живуть у столиці, Львові, Івано-Франківську. Понад те, вони не лише там мешкають, а ведуть активну діяльність у різних сферах. Вони помітні, розвиваються самі, а заодно розвивають і свої нові міста. Тим ця книга й важлива – щоб переселенці, у яких не все складається добре, побачили приклад, як можна реалізовуватись. Не варто опускати руки, треба рухатися далі.

У презентації візьмуть участь упорядниця видання, журналістка Світлана Ославська, журналістка Катерина Сергацкова та автори і герої видання.

Коли: 10 березня о 18.00.
Де: книгарня “Є”,  вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота».
Вхід вільний.